Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Joululahja geokätkönä

Kuten ehkä on käynyt jo ilmi, olen hurahtanut geokätköihin siskoni innostamana. Niinpä siis oli lähes itsestään selvää että piilotan hänen joululahjansa pihapiiriin ja kuusen alta löytyy vain koordinaatit missä varsinainen lahja on. Tarkoitusta varten piti tietenkin camota asiaan kuuluva pakasterasia. Vaaleanpunainen sellainen! Laitoin kaikki tarrat washiteippauksien päälle niin lähtevät hyvin pois ja purkin saa sitten pakasterasiakäyttöön. Oli aika hauska juttu vaikka itse sanonkin! Tosin piilotin lahjan suht helppoon paikkaan ettei mene joulumieli pilalle jos ei meinaakaan löytyä ja sitten vaan hihitellään vieressä.


(pakasterasia, sininen teippi ja pisarateippi ostettu Clasulta, tarrat Lidlistä ja Barbapapateippi saatu tuliaiseksi Japanista.)

Rasia siis löytyi paketoituna kuusen alta ja siellä oli sisällä koordinaattien lisäksi kaikkea pientä randomia roinaa ja muutama karkki. Ulos piilotettiin tämä jeesusteippiviritelmä.

34 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Oma siskoni muisti mua geokätköilyaiheisella paketilla, ei tarvinnut etsiä mitään mutta lahjasta kääriytyi mm. otsalamppu, pussukka reissaajia varten ja tietty lyijykyniä. Itse innostuin aiheesta viime kesänä ja sisko lähti mukaan syksyllä, joten häntä lahjoin sit puuttuvalla premiumilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sielläkin geolahjoja :) Mulla ei ole vielä kans premiumia, ajattelin että kesäksi ehkä voisi ostaa.

   Poista
 2. Noh, millainen oli lahjansaajan kommentit?
  Löytyikö helposti?

  Hauska idea!
  :D

  VastaaPoista
 3. Olipa siistii laittaa paketti tuohon muotoon!

  VastaaPoista
 4. Hieno lahjaidea! Ja voihan iik, barbapapateippiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi teippi on aivan mahtavaa, ei malttaisi oikein mihinkään käyttää edes :D

   Poista
 5. Lidlistä nuita söpöjä bambeja!? Ja ihanaa tuo Barbaba-teippi. :S Mun lapsuuden suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus kesällä/syksyllä tais olla Lidlissä. Iso arkki, ei tosin montaa bambia mutta kaikkia söpöliinieläimiä kuitenkin :) Barba on paras!

   Poista
 6. Hei, hauska ajatus! Itsekin touhuun hurahtaneena, vanhempieni innoittamana, tällainen ratkaisuhan olisi ollut loistava! Täytyypä heti seuraavan vanhempien juhlapäivän tullen hyödyntää :) Itse asiassa muutama vuosi sitten viettäessämme yhteistä juhannusta oli vanhempamme piilottaneet kaikki juotavat ympäri pihapiiriä joita sitten gepsin kanssa etsimme, palautui juuri mieleeni :D

  VastaaPoista
 7. Hauska idea! :) Itsekin käynyt muutaman kätkön kurkkaamassa, mutta Geokärpänen ei vielä päässyt puraisemaan mua.

  VastaaPoista
 8. Hauska idea.Laitanpa korvan taakse idean. On tullut itsekin tutustuttua aiheeseen puolitoista vuotta sitten.;)

  VastaaPoista
 9. Hahaa, oivallinen lahjomistapa! Ajauduin itsekin geokätköilemään syksyllä - alkuun tosin innostuin enemmän letterboxingista leimasimien kaivertamisineen, mutta niitä ei ihan joka puskasta kävele vastaan niin kuin geokätköjä ilman leimasimia, niin vähän hidastempoista on ollut se harrastaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin aika hitaanpuoleista nyt ollut kun ei lastenrattaiden kanssa pääse ihan joka puskaan ja sit taas pimeällä ei ole niin kiva harrastaa kuin mitä päivännäöllä olisi.

   Poista
  2. Kantoliinaillen (vauva) tai kantorepun (taapero) kanssa mekin lasten kanssa metsässä käydään, tosin vain perinteisesti sienessä ja marjassa syksyisin. Ja joskus suolla pitkospuilla.

   Poista
  3. No siis kyllä mäkin repun otan jos varta vasten mennään kätköileen taaperon kanssa mutta yleensä ollaan käyty kun matkan varrelle sattuu ja silloin rattaat alla kun julkisilla kuljetaan (ilmaista).

   Poista
 10. ai sä oot kans hurahtanu ,sama täällä. ootko jo kolunnu kaikki lähimaaston kätköt ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä läheskään kaikkia!!! Kuten tuossa ylempänä just mainitsin niin lastenrattaiden kanssa ei ihan joka puskaan pääse ja sit taas illalla ei oikein jaksa pimeällä minkään lampun kanssa säätää. Mutta on mulla jotain vähän yli 40 kätköä kertynyt rekisteriin.

   Poista
 11. Todella hyvä idea! Taidan hyödyntää viimeistään ensi jouluna ja piilottaa lasten ja miehen lahjat tuohon lähimetsään :) Olemme koko perhe tutustuneet lähiympäristöömme etsien kätköjä ja löytäneet samalla tosi mielenkiintoisia luontokohteita. Pari vuotta on kyllä viimeisestä etsinnästä aikaa, kun tuli vietettyä niin pitkään sairaalassa, mutta mieli halajaa jo aarteiden perään. kiva kun muistutit taas mieleen tämän hyvän harrastuksen :) Löysin muuten blogiisi Elämä on -blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuo harrastus on kyllä aivan mahtava että löytää mitä upeimpia paikkoja ja kohteita ihan läheltä joita ei vaan ole ennen jotenkaan huomannut ja tajunnut!

   Poista
 12. Asiallisen harrastuksen olet löytänyt. Pitäisi tietysti varoittaa lajin addiktoivasta vaikutuksesta näin reilun kahdentuhannen purnukan jälkeen, mutta hienot kokemukset ja paikat voittavat kyllä haitat ;) Todella hauska idea tuo purkkilahja, pitänee piilotella seuraavat synttärilahjat lähimetsään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen muutenkin pahasti addiktoituva ihminen, ennustan kans että kätköily ei ole ihan heti jäämässä harrastelistalta pois. Vanha partiolainen ihan innoissaan tästä metsissä rämpimisistä ja urbaanit kätkötkin ovat kovasti mieleen tosiaan varsinkin lastenrattaiden kanssa!

   Poista
 13. Itse juurikin tänään lahjoin kätköilevää ystävääni kortilla jossa oli naatit joista lahjan voi noutaa parin vkon päästä, en ehtinyt nimittäin saada valmiiksi pipoa jossa geocaching logo. Meillä logattuna jotain 130 kätköö ja jopa yksi itsetehtykin löytyy. Ekavekaran syntyessä harrastus oli tauolla luvattoman kauan, mutta nyt hänkin jo innolla koluaa metsissä etsimässä purkkeja. On kyllä ihana harrastus jossa pääsee tutustumaan mitä hienoimpiin paikkoihin....ja ihmisiin joihin törmäilee kätköillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, geopipo! Mahtavaa! :) :)

   Mä en ole vielä törmännyt muihin kätköilijöihin kätköillä!

   Poista
 14. Aivan mahtavaa! Kopioin oitis tuon idean, harmittaa etten keksinyt sitä itse :D Itse harrastanut kätköilyä jo yli kaks vuotta mutta mies on IHAN addikti.. Sun blogi on paras! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioi ihmeessä! Tää on hauskaa, tehdä vaikka muuten vaan -lahjoja haettavaksi :D

   Kiitos!

   Poista
 15. Ihan huippu idea!! :) Mä hain ensimmäisen geokätköni tossa joululomalla, ja sitten toisenkin, joka oli multi ja meinasi olla aavistuksen hankalahko. Poikkiksen kanssa on tarkotus harrastaa, joten ihan kovin usein ei pääse kätköjä hakemaan, kun vielä asutaan eri kaupungeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, säkin pääsit sitten geokätköilyn makuun :) Se on huippua! Ja meilläkin yhdessä harrastetaan mutta silti tulee haettua jotain ns. etukäteenkin ja sit myöhemmin vielä toisen seuraksi mukaan x)

   Poista