Sivut

perjantai 16. tammikuuta 2009

Tikkurilankosken rannalla

On neulegraffiti! :D Joululomalla väkertämäni palmikko.


Tää paikka on ihana :)


Tuo putous on ihanasti valaistu. Ja kesällä tossa on kiva käydä picknikillä, nyt vähän ankea tietysti.


Tajusin, että Tikkurilaan laittamistani graffiteista saa selkeän bongailureitin! Yksi pidempi aukko siinä on ja siihen pitää tietysti saada graffiti! Aloin heti bussimatkalla vääntään ohutta, pitkää puikeloa.


Sitten näette jossain vaiheessa, mihin se tulee x) Ja voin väsätä jonkinlaisetn kartan noista Tiksin jutuista, heh :D

8 kommenttia:

 1. Kaunis palmikkograffiti ja paikkahan on mitä upein!

  Graffittienbongausreitti kuulostaa hauskalta!

  VastaaPoista
 2. Joo, järjestetty turistikierros! xD

  Onko tuo paikka se missä sillon oltiin "piknikillä" ja haaveiltiin maatalousnäyttelyistä samalla kun syötiin Dallas-pitkoa? :D

  VastaaPoista
 3. Bluesea: Kiitos :) Paikka on kyllä kiva. Ehkä kesällä tosiaan kivempi, kun siinä on se suihkulähdejuttukin siinä lammessa.

  Putkis: Just se :D Toi on vaan sen pienen lammikon toisella puolen mut periaattees sama paikka. Pitää kyl ottaa uusiks se piknik! Sillon sai vielä sitä suklaamansikka juotavaa Kidiusta, missä oli se hevonen. Hemmetti, kun poistivat sen valikoimista!

  VastaaPoista
 4. Kartta olis kiva näin muualla asuvalle, näkis vähän mihin olet laittanut. Jos vaikka sinne joskus eksyy niin voisi bongata. Paikan nimet kun ei sano mitään. :D

  VastaaPoista
 5. Sea: Laitoin alustavasti osan noista pk-seudun graffiteista tuonne Flickrin karttaan:

  http://www.flickr.com/photos/norsuneiti/map/

  Ajattelin myöhemmin tehdä esim Tikkurilasta enempi semmosen askarrellun jutun kuin tuollainen lätki kuvat kartalle. Mut täytyy katsella :)

  VastaaPoista
 6. Hei kuule, miten kiinnität nuo? Ompelet vaan paikan päällä? Mietin, että onko näissä joku salainen kiinnitysmekanismi, jota en oo vielä keksiny xD Ajattelin värkätä muutaman ku on jämälankoja... Tosin en lähe näillä pakkasilla kiinnittelemään mitään.

  VastaaPoista
 7. Nättihän tuo palmikko kun laitto kiinni.:)

  VastaaPoista
 8. Norppa: ei ole mitään salaista kiinnitysmekanismia, ihan vaan parsinneulalla ja villalangalla ompelen :D Oon näny netissä että joku laittaa napeilla, mutta kauhee vaiva ommella ne napit ja sittenhän se on vähän liian helppo jonku ottaa pois xD

  Pötkylöitä: toi oli se onnistunein palmikko :D

  VastaaPoista