Sivut

torstai 29. tammikuuta 2009

Kesken, kesken, kaikki on kesken

Iltavuoroviikot on tosi köyhiä, kun nukun kaiken vapaa-ajan. Niinpä siis...

Röyhelölaukku on edelleen kesken. Siitä ei puutu kuin hihna ja ylin römpsökerros, mutta kun siirisin ompelukamat lattialle pari viikkoa sitten lautapeli-illan tieltä, niin sinne ne on jäänyt. Tänään siivoan ne kaappiin, koska viikonlopuksi tulee vieraita. Jatkan sitten joskus.


Neulegraffitiprojekteja on kesken. Molemmissa kauheesti virheitäkin ja aaargh.
Ja uusin aloittamani projekti, joka kusee nyt jo. Pitsibolero puuvillalangasta. Ensinnäkin, jossain mielenhäiriössä ostin oksettavaa possunpunaista lankaa, josta en tykkää (mutta käytän useimmiten ruskeita vaatteita, niin ehkä se mätsää). Lisäksi en vaan näemmä osaa pitsineuletta, kun ne saamarin reiät ei tule näkyviin, vaikka varmasti teen oikein! Miksi tää kusee aina? Mitä teen väärin? Lisäksi tota on niin tuskaisen hidasta neuloa, kun on tottunut Mamboon xD Oon ihan varma, että tosta ei ikinä tule valmista ja jos tulee, siitä tulee aivan järkyttävän ruma. Haaveilen kuitenkin että se oisi valmis, kun lähdemme häämatkalle (jep, mentiin syyskuussa naimisiin, mutta häämatka jäi odottamaan kesälomaa, koska muuta lomaa minulla ei ole ollut eikä tule olemaan.) Aaargh. Malli on siis uusimmasta Novita-lehdestä.

5 kommenttia:

 1. Ihania juttuja sulla tulossa.:) Tota laukkua kuolaan edelleen niin ettei mitään rajaa.:) Ja noi neulegraffitit on kivoja ja bolerosta tulee varmasti hieno!:)

  VastaaPoista
 2. Mä niin odotan tuon röyhelölaukun valmistumista! :)

  VastaaPoista
 3. Pötkylöitä: heh, eräs toinen sisko taas on röyhelölaukusta vähän toista mieltä x'D Tossa graffitissa yritän vähän treenata tollasta kuviohommaa, näyttää kyl kirkkoveneeltä, mutta siihen on tulossa vielä useampi kerros lisää. Toinen taas näitä kirjoneulejuttuja, joihin mun keskittyminen ei ole ihan täysin riittänyt :P

  Sari: Hih, ehkä se pian :) Ensi viikko on aamuvuoroa niin ehtii iltaisin tekeen enempi juttuja :)

  VastaaPoista
 4. Tein äsken 2 vinyylilevykulhoa. Aivan huippuhelppoa! Kiitos inspiraatiosta :) Tuossa ne nyt nököttää pöydän kulmalla. Ei soi nuo levyt enää, ei... Toinen oli joku sairaan näköinen leffasoundtrack 80-luvulta...

  VastaaPoista
 5. Olepa hyvä :) Se todella on huippuhelppoa :)

  VastaaPoista