Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2009

Muutama jouluna tehty graffiti taas paikoillaan

Harmittipa hitosti, kun mulla ei ollutkaan kameraa mukana ja jouduin ottaan kännykällä! No, jospa jaksan vielä palata jossain välissä rikospaikalle. Eli tämä alushousuja muistuttava lätyskä on Tikkurilan aseman ja Tikkurilan kirjaston välissä olevassa "puistossa", jossa on hassuja sinkkupenkkejä. Mietin jo etukäteen, että niihin oisi kiva laittaa ja kun kävin tänään kirjastossa eikä siinä ollut ihmisiä, koin tilaisuuteni tulleen (jep, graffitit matkaavat laukussa, mutta se kamera näemmä ei).Kirjastosta olin hakemassa ihan vaan kaunokirjallisuutta luettavaksi bussimatkoille, mutta en minä oikein mitään löytänyt. Ärsyttää nää kaupunkien kirjastot, kun mitään ei ole ikinä hyllyssä! Toista se on maalla. Niinpä siis lampsin käsityöosastolle, koska nyt on inspiraatiokausi meneillään. Noi neulekirjat on ihan plaah, noi kirjoneuleet lähinnä graffiteja varten ;D mutta toi brilliant bags oli kyllä tosi innostava! :)Tämä graffiti päätyi sen verran lähelle kotinurkkiani, että tarkempaa sijaintia en anna, mutta tuskin kukaan mitään sillä tiedolla edes tekisi :D Ja vaikka tämä on lähellä, saa nähdä, tuleeko ikinä kuvattua päivännäöllä, mutta toivotaan. Oisi kiva kuitenkin saada kaikista kunnon kuva.10 kommenttia:

 1. Voi vitsit olisi kiva joskus sattumalta bongata neulegraffiti. :) Ja innostaisi kyllä itsekin tehdä sellainen! Kiitos sinun, ennen en ollut niistä kuullutkaan.

  VastaaPoista
 2. Mäkään en ole sattumalta bongannut, oisi kyllä kiva bongata! :) Tee ihmeessä itsekin! Se on yllättävän addiktoivaa ;D

  VastaaPoista
 3. mä oon myös yrittänyt silmä tarkkana seurailla josko neulegrafitteja näkyis, mutta ei. kunhan sukat saan valmiiksi niin teen kyllä (ainakin) yhden tänne lahteen :) sulla on ollut kivoja ideoita noissa grafiteissa.

  VastaaPoista
 4. Ihan ku muistelisin, että joku oisi tehnyt Lahteen. En ole varma! Mutta tee sinä, niin saadaan niitä sinnekin! Ja varmasti muutkin alkaa tekeen, kunhan bongaa ensin jossain :]

  Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Hauskat nuo sinkkutuolit - ja niiden koristeet!

  Tuttu paikka tuo Männikön puistikko (vai mikähän sen tarkka nimi olikaan?). Pitääpä käydä blokkaamassa nuo graffitisi siellä.

  VastaaPoista
 6. Niitä on tosiaan vain yksi, kuvasin vaan niin monesta suunnasta :D Mutta noi on niin hauskat tuolit, että melkeinpä voisi viedä enemmänkin sinne! Mikäli ne pysyvät paikoillaan (en mielelläni vie paikkoihin, joista on semmonen fiilis että ne revitään alas). Mulla ei ole mitään hajua, mikä ton puiston nimi on :D Käypä ihmeessä bongailemassa :]

  VastaaPoista
 7. Moi,
  tallessa oli graffitisi vielä tänään puistossa (jonka nimeä en vieläkään muistanut tarkistaa). Sekoilin edellisessä viestissäni. Kyllä tajusin, että on vain yksi graffiti. Se on soman näköinen eikä paista liikaa penkistä, joten saattaapa vaikka pysyä paikallakin!

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että on tallessa :) Mäkin kävin sen tässä joku päivä (olikohan eilen?) kuvaamassa päivännäöllä. Tykkään siitä hirmusti, se on sijoittelunsa puolesta ehkä paras, vaikka itse se neule ei niin kummoinen olekaan.

  VastaaPoista
 9. Tuo oli aivan valtavan hieno. Kävin sitä vähän hipeltämässä tänään.

  VastaaPoista
 10. Hih, kiitos :) Voi nolottaa, kun ompelin sen niin hätäsesti kiinni :D Mutta tuskin sitä saumaa randomit ohikulkijat jää tuijottaan. Ite neuleeseen oon itekin tyytyväinen, vaikka onkin vähän sekasikiö ilman mitään suunnittelua.

  VastaaPoista