Sivut

torstai 8. tammikuuta 2009

Miehelle synttärilahja - materiaalihankinnatMieheni tykkää hulluna pelata Guitar Herota. Viimeksi, kun hän lähti ystäviensä kanssa pelaamaan (niin sitä World Tour -versiota, missä on bassot ja rummut ja kaikki) ja otti kitaransa mukaan, kirosi hän sitä kun se ei mahdu reppuun. Siitä se idea sitten lähti. Kantolaukku tuolle muovikitaralle! Semmonen kuin oikeillakin kitaroilla (joita löytyy tästä taloudesta muistaakseni 5, niitä laukkuja onneksi vähemmän)!

Luulin olevani jotenkin ainutlaatuinen ajatukseni kanssa, mutta pikainen googletus osoitti, että semmosia myydään ihan oikeastikin :D

No mutta, itse tehty on aina itse tehty. Eurokankaan alennuskoreista paksua mustaa puuvillaa (jotta voin painaa siihen Guitar Hero -logon, vuorikankaaksi ohutta sadetakkikangasta (sekin alekorista), jotta se pitää vettä, kun mieheni ajaa polkupyörällä. Vetoketju ja kantohihnaa.Tästä lähdetään. Synttärit oisi maanantaina, en kyllä lupaa siihen mennessä saada valmiiksi, mutta katellaan.

4 kommenttia:

 1. Tuo barbapapa-pehmolelu on ihana. :-) Huomatessani sohvan takana pilkottavat kivannäköiset verhot tuli mieleen toivepostausehdotus: teidän kodin sisustus!

  VastaaPoista
 2. Se on ihana! :)

  Pistetään korvan taakse toivepostaus. Vaikka täällä ei mitenkään erityistä olekaan. Mutta odottelen ensin, että saan isäni tekemät kenkätelinelaatikot tänne ja jonkinlaisen hyllyjärjestelmän olkkariin, kun dvd:t tursuaa yli tuolta kirjahyllystä :D Ja sitten jos siivoaisi ja öööh jne x)

  VastaaPoista
 3. Hei loistava idea! Täytyypä muistaa seuraavan kerran kun jonkun synttärit on tulossa, että ihan mille tahansa tavaralle voi ommella säilytyspussin :D

  VastaaPoista
 4. Nei: Totta, mille tahansa voi tehdä säilytyspussin :D

  VastaaPoista