Sivut

torstai 1. tammikuuta 2009

Kylypytakki, tippitappi, kylypytakki, tippitappi...

Meillä on tosi paljon pyyheitä. Ollaan saatu niitä paljon lahjaksi. Ja kun meillä kerta on monia esim Marimekon ja FInlaysonin pyyheitä, ajattelin kehitellä ikivanhoista turhakkeista kylpytakin. Nuo vaaleanpunaiset on tylsiä, ne oli kova sana silloin kun muutti pois kotoa, eikä ollut vielä pienen hotellin liinavaatevaraston verran niitä. Nyt en käytä noita koskaan. Takkiin pääsi lisäksi muutama ikipaskainen käsipyyhe sekä ihana My Little Pony -pyyhe, jonka alkuperä on kyllä hauska, mutta kun tuo on vähän lasten kokoa ilmeisesti tai sitten mä oon vaan yksinkertaisesti niin läski, että se ei yllä mun ympärille. Joten en ole juurikaan käyttänyt. Raitapyyheessä ei ole mitään vikaa, se pääsi mukaan vain väriä tuomaan. Mulla kuitenkin on melkein vastaavanlainen Marimekon pyyhekin. Tuo siis oli joku ei-minkään-merkkinen.

Kaavojahan en tietenkään taaskaan käyttänyt, vaan katoin mallia omistamastani kylpytakista (mä oon muuten kauhee kylpytakkihengaaja, saatan hillua iltakaudet pelkässä kylpytakissa, jonka laitan suihkun jälkeen päälleni).

Tää nyt on vielä keskeneräinen, kun en jaksa millään tänään tehdä loppuun asti (pientä krapulaa ilmassa). Haluan kuitenkin esitellä jo tässä vaiheessa!

cut and paste


Ensin tuli vähän iso (tyypillistä)


Tässä osat paikoillaan ja reunat vedetty saumurilla. Toiseen kertaan jää sitten reunojen kääntäminen tai mahdollisesti jonkinlaisen muun viritelmän tekeminen (reunoihin) sekä vyön ja vyölenkkien tekeminen.

Tässä edestä ja takaa. (Harmittaa noin huonot kuvat, mutta en jaksanut kikkailla itselaukaisun kanssa äärettömän kauaa ja mies on muualla.) Hihansuut on kyllä semmoset normaalisti kaarevat, vaikka tuo näyttääkin ihan kirveellä veistetyltä :D Mutta katoin vanhaa takkiani ja se näytti ihan samalta, ei vaan korostu niin paljoa koska se on yksivärinen.

Toistaiseksi olen tyytyväinen, palataan asiaan sitten kun tämä on valmis :] Nyt pitää imuroida, koko kämppä on froteepupenoa täynnä. (Huomatkaa siivottu tiskipöytä, vaikka meillä oli eilen bileet.)

4 kommenttia:

 1. Heh :D Hauskan näköinen kylpytakki! My Little Pony-pyyhe näyttää ihanalta ja sopii hyvin tohon takkiin!

  VastaaPoista
 2. Se kyllä sopii tuohon, on sillekin sitten enemmän käyttöä tuossa kuin pelkkänä pyyheenä :)

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo My little pony -selkä on hillitön :)

  VastaaPoista
 4. Jep, ei tuo oisi yhtään niin kiva ilman tota MLP:tä :]

  VastaaPoista