Sivut

perjantai 31. heinäkuuta 2015

sviduttaa på svenska

Ikuisena Pekka Töpöhäntä -elokuvan fanina kuulin päässäni Tuomiokirkon vanhan Maijan äänen kysyvän että "onko kuulia kahdenlaisia" kun huomasin kotona että neljästä kaupasta etsimäni ja vihdoin löytämäni ja kovalla rahalla maksamani tänään ilmestynyt Novitan lehti onkin sitten (jumalauta) ruotsinkielinen!

Kyllä, niitä on kahdenlaisia. Ja nyt voisi vaikka vituttaa.


Onneksi siinä ei ollut mitään kovin ihmeellistä neulottavaa (uskon että parhaat tulee anyway Novitan nettisivuille jossain vaiheessa) ja vitutusta lievensi se tosiasia että olisin itse neulonut sen sadepisarapeiton paljon siistimmin jopa ilman pingotuksia ja silityksiä. Hah! Siitäs saitte! 

8 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Vituttaa myös, kun ei periaatteessa saisi syödä nannaa ja on kuitenkin kaupassa onnistunut perustelemaan itselleen suklaapatukan tarpeen ja kotona huomaakin, että on ottanut väärän! Pahimmassa tapauksessa sellaisen, mistä ei edes tykkää, mutta vähintäänkin siinä pettyy, jos on mielessään syönyt jotain ja kädessä onkin ihan väärää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pahoja tilanteita nuokin. Mulle tosin ei ole käynyt noin. Mutta joskus kun kaupassa aattelee jostain että enpäs ota tätä ensimmäistä vaan tuolta takaa niin sit saattaakin tulla väärä!

   Poista
 2. Trevlig! :D
  Onneksi lehti tulee postissa eikä tarvitse olla tarkkana kaupassa. Saa nähdä, tuleeko minulle joskus vahingossa ruotsinkielinen Novita postilaatikkooni. ;)

  VastaaPoista
 3. Sori, mutta mulla nauratti tämä ihan hirveästi, kun luin Instasta. Harmi tietysti se rahanmeno ja ketutus, mutta kiva tietää täällä päässä, että sattuu sitä muillekin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän naurattaa tää vaikka toisaalta kyllä vituttaakin :D

   Poista
 4. Mulle kävi sama juttu edellisen numeron kanssa. Mummelikin mokaa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa että muutkin on moannut tän lehdenostohomman :D

   Poista