Sivut

torstai 23. heinäkuuta 2015

Eilen värjätyt legginssit in action

Heti tänään pääsivät vastavärjätyt batiikkipolvilegginssit käyttöön. Ihanaa vaihtelua niihin ainaisiin mustiin raskauslegginsseihin.


En oikein tiedä miten tuon vatsani kanssa olisin kuvissa, kaikki vaatteet näyttää yhtäkkiä niin oudoilta päällä kun se "söpöhkö raskauspömppö" on muuttunut ihan kunnon megavatsaksi.


Tänään käydessäni kaupungilla (mm äitiyspoliklinikalla) tosi moni ihminen tuijotti mun polvia ja sitten nosti katseensa naamaan ja hymyilivät. Ehkä heillekin pitäisi saada batiikkipolvikalsarit! Nämä ovat mun mielestä kuitenkin tosi hillityt mutta ehkä mulla on vääristynyt ajatusmaailma siitä että missä menee kreisipäntsien ja hillittyjen housujen raja.

Ps. Joulukuussa tekemäni hiuspinnit saivat aivan uuden merkityksen sittemmin raskauduttuani. Tykkään pitää hiuksissani tuota naista ja vauvaa. Niin kuin tykkään myös kantaa vauvaa vatsassani vaikka kaikista sivuoireista en niin välitäkään.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat - super sellaiset !

  VastaaPoista
 2. Ootteko käyneet Sastamalassa Kiskokabinetin pihalla olevassa Marskin salonkivaunussa? Taukopaikan pihamaallahan on myös vanha höyryveturi, jonne voi kiivetä sisälle.

  http://www.kopteri.net/koti/hannu.keihanen/salonkivaunu.htm

  VastaaPoista
 3. Kivat leggarit. Itseasiassa tuossa tunikassa ei mun mielestä vatsasi näytä mitenkään isolta. Itsellä oli yksissä juhlissa löysä paita ja kaikki ihmettelivät että "mitä oletko jo rv 24?! Mahasi ei yhtään näytä siltä" ja viikkoa myöhemmin tiukka toppi päällä "sun maha on viikossa kasvanut huimasti." Totesin vaan kylmästi että ei itseasiassa ole kasvanut yhtään. Onneksi vaatteilla voi leikitellä. :P On kivaa välillä olla raskaana joo, mutta jotkut sivuoireet ei oo niin mukavia..eikä tämä pystysuora monotus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näytä isolta ei kun venytän käsin tota helmaa. Jotta siis kuvissa näyttäisi paremmalta kuin että helma roikkuu vatsan päällä. Eri vaatteilla näyttää vatsa eri kokoiselta mutta vielä enemmän pystyy huijaan valokuviin ;) Tuossa alemmassa kuvassa ollaan siis lähempänä totuutta.

   Poista
 4. Mahtavat leggarit! Kyllä, kaikilla pies olla tuollaiset!

  VastaaPoista