Sivut

lauantai 11. heinäkuuta 2015

VR-korvikset

Viime syyskuussa lukija oli bongannut kirppikseltä VR:n nappeja ja kysyi haluisinko ne. No todellakin halusin ja olenkin niitä varjellut ja säästellyt aarteen tavoin.


En ole vieläkään tehnyt mitään mihin ne napeiksi sopisivat just eikä melkein täydellisesti mutta tänä aamuna, noin puoli tuntia ennen museojuna-ajelulle lähtöä, sain päähäni että just nyt haluan niistä korvakorut. Vaikka en ole viime aikoinan mikään maailman paras vaimo varmastikaan ollut, suostui mieheni silti jollain työkalulla irrottaan kahdesta napista nuo ööö, nappiosat ja sain kuumaliimattua korvisosat tilalle vaikka siinä nyt olisi ollut kaikkea muutakin tekemistä kuten eväiden laitto ja sadevarusteiden pakkaaminen reppuun.


Mutta voi sentään miten ne korvikset sopivat täydellisesti sekä siniseen mekkooni että päivän teemaan, Lättähattuajeluun.Kässämuijalla pitää aina olla korvispohjia ja kuumaliimapistooli nopeasti saatavilla.

12 kommenttia:

 1. Huiput! Ovatko nuo ihanuudet metallia vai muovia? :)

  VastaaPoista
 2. Jo on komeet! Kyllä nyt kelpaa, ihan huiput.

  VastaaPoista
 3. Onpas hauskat! Oon joskus noita nappeja kirpparilta ostanut mutten ole vielä keksinyt niille käyttöä. Ehkäpä teenkin korvikset..! ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on jemmassa ikivanhoja vr:n nappeja, jotka on pappani vaatteista peräisin. Hän oli konnarina/junanlähettäjänä joskus 50-80-luvuilla, joten napeissa on sellainen hieno vanha logo. Säästelen aarteinani nappeja, en varmaan ikinä raaski käyttää :D

  VastaaPoista
 5. Sulla aina välähtää :) Todella päivän teemaan sopivat korvikset ja aina pitää olla askartelutarvikkeita sen verran olemassa, että jotain kivaa saa aikaiseksi. Ei tule toisia samanlaisia heti vastaan.

  VastaaPoista