Sivut

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Raskauspahoinvointisukat

Ostin tämän langan tammikuussa Lentävästä lapasesta juuri pari päivää sen jälkeen kun olin saanut tietää olevani raskaana. Halusin jonkin simppelin projektin jota neuloa pahimman alkuraskauden pahoinvoinnin yli, mikäli tekisi mieli neuloa, sillä esikoista odottaessani tein sen virheen että neuloin tosi hienon jutun joka sitten myöhemmin aiheutti vain puistatusta (edelleen) kun mieleen tulee se kokonaisvaltainen kuvotus mitä silloin tunsin 24/7.

Langaksi valikoitui valmiiksi raidoitettu Schachenmayr Regia Stripemania Color jossa on aivan todella hienot värit! Raitasukkahomma siis. Enhän minä näitä silloin alussa jaksanut neuloa kuin toisen. Toinen sukka valmistui keskiraskauden aikoihin ja lankaa jäi sen verran että siitä sai vielä lapsen kokoisetkin (n. koko 30) vaikka omat sukkani jo olivat kunnioitettavaa kokoa 42. Vähän jänskätti että riittääkö lanka sittenkään lapsen sukkiin vai teinkö liian pitkät varret mutta lopulta lankaa jäi yli yhden raidan verran eli miten sattuikin että just eikä melkein nappiin arvioitu! Voisinpa sanoa että taidolla eikä tuurilla mutta taisi olla vain hyvä tuuri. Ja en siis todellakaan yrittänyt kohdistaa värejä, semmoinen on ihan tylsää.Mutta ei kai siinä, jalat kohti kattoa (enää 2,5 viikkoa töitä jäljellä) ja uusilla sukilla päivä päivältä lähemmäksi perheenlisäystä. Vielä on liian kuuma villasukille mutta toivotaan että syksy tulee ennen vauvaa kuitenkin. Ihan vaan siksi että vauva olisi täysiaikainen.


Ja ai että miten tämä lanka on pehmeätä ja ihanaa, melkein ei uskoisi että oikeasti sukkalanka on kyseessä. Ja ainakaan toistaiseksi sukat eivät aiheuta pahoinvointia.

6 kommenttia:

 1. Mulla on yksi kerä tuota Regia Stripe Maniaa (eri väristä kyllä), niin ai että miten sitä onkin ihana neuloa. Ja niin herkullisia värejä. Ja niin kivantuntuisia sukkia. Ja riittoisaa lankaa. Sitä haluan lisää! Ihanat sukat muuten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa neuloa, kivan tuntuista ja yllättävän riittoisaa! Melkein voisi ostaa toistekin :)

   Poista
 2. Ihanat sukkaset! Onhan sulla jo hyvällä mallilla, jos enää 2,5vkoa töitä jäljellä :D Ihanaa loppuodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kohta alkaa äitiysloma! Ihanaa mutta tosi jännittävää!!! Kiitos! :)

   Poista
 3. Hienot sukat! Täytyy pitää mielessä tuo lanka, kun kerran niin kehuit :) Kaikkea hyvää loppuodotukseen! Pitkällähän sinä jo olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva lanka neuloa, vielä en osaa sanoa sen kestävyydestä mitään.

   Kiitos! :)

   Poista