Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2014

Sokos hotel Ilves

Hotelliyö saatu bloginäkyvyyttä vastaan / Sokos hotel Ilves


Ilves-hotelli Tampereella. Klassikko. Suorastaan maamerkki. Näin ulkopaikkakuntalaiselle ainakin siis. Sinne oli hyvä majoittautua kässämessuviikonloppuna ja kämppiksenä minulla oli ihana Eilen tein -blogin Hannen.

Kun messuilta viimeiseen asti kierreltyämme ja jo paniikissa autosta hotelliin soitettuamme (kyllä me ollaan tulossa, meni vaan vähän myöhään ja täällä on ruuhkaa!) astuimme huoneeseen jossa meitä odotti pienet skumppapullot jäissä ja macaron-leivoksia niin olin pienesti seota onnesta. Me kässäbloggaajat ollaan perinteisesti oltu (tai jostain syystä itse pidetty itseämme) tällaisen glamourin ulkopuolella mutta mikseipä sitä voisi kerran vuodessa repästä. Ja kun minun onnekseni Hanne on pieniin päin, sen lisäksi että sain hyvän syyn viihdyttää häntä omilla synnytyskokemuksillani, sain juoda molemmat pullot. Siinä vaiheessa todellakin olin täysin myyty enkä yksinkertaisesti voi keksiä mitään pahaa sanottavaa kyseisestä hotellista. No, tuskin olisin muutenkaan keksinyt sillä aihetta moiseen ei ilmennyt.
Hotellilla ei ihmeemmin ehditty hengaileen kun oltiin ilta tosiaan neuletapaamisessa mutta toki kuvailtiin messuostoksiamme sängyllä ja juoruiltiin pikkutunneille. Minä bloggasin jo hätäsenä karkkineuleista kun en tietenkään ollut voinut lähteä ilman läppäriä reissuun.


Ja neulottiin vähän lisää.Herättiin sumuiseen aamuun ja nautin suuresti muun aamupalan ohella pikkupannukakuista (miten ne voi olla niin hyviä ja söpöjä?). Huolestuneille tiedoksi että söin myös hedelmiä.
Ja sitten mentiinkin jo juoksujalkaa takaisin messuille! (Okei, bussilla. Respassa ystävällisesti auttoivat aikataulujen ja bussilipun hintojen ja sitä varten käteisen hommaamis -paikkojen tiedonhankinnan suhteen.)


Tämä kyllä kruunasi messureissun tehden siitä kaksipäiväisen, joten suuri kiitos! :)

10 kommenttia:

 1. Ja voi apua tosiaan sitä ruuhkaa messuilta keskustaan! Mutta hyvin kävi :)

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoinen ruuhka, oisi voinut vähän vituttaa jos hotellihuoneet olisi annettu sillä välin eteenpäin :D

   Poista
 2. Mukava kuulla, että oli kivaa. Ilveksessä en ole itse yöpynyt, mutta tämän perusteella voisin yöpyäkin (vaikken kuvittelekaan saavani mitään ylimääräistä).

  VastaaPoista
 3. Haha, tämä ei nyt varsinaisesti taaskaan liity aiheeseen, mutta jaksan aina joka kerta huvittua noista sinun "huolestuneille tiedoksi" -huomauksista. Voin niin kuvitella, kun joku nillittäjä siellä on jo että HAA, kunnes tulee lukeneeksi että oot kuitannu asian jo ite. Mahtaa harmittaa.

  /Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no niinpä! Ja kun nykyään tänne ei voi enää kommentoida anonyymisti (niin, miksiköhän...) niin otan tälleen kivasti huomioon sitten hekin jotka olisivat halunneet välttämättä päästä sanoon jotain lapsen kasvatuksesta tai valistaa elintavoista.

   Poista
 4. Vau, siellähän vietetään suorastaan glamour-elämää :D Ihan mahtava tuo "kerrankin saan nukkua"-kyltti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä aika vip-viikonloppu muutenkin :D :D Onneksi arki on taas palauttanut maan pinnalle.

   Poista