Sivut

maanantai 3. marraskuuta 2014

Kässätreffit Tampereen kässämessuilla!

Käsityöalan ykköstapahtuma eli Suomen kädentaidot -messut Tampereella, nuo Euroopan suurimmat kässämessut, ovat aivan kohta! Minä, Piipadoon Paula ja Piia, Eilen tein Hanne, Pizzicaton Päivi ja Handmade Hipun Emmi järkätään messujen yhteistyöbloggaajina kässätreffit messujen face to face -blogikahvilassa lauantaina 15.11.2014 klo 14-16. Kahvila sijaitsee pääaulan 2. kerroksen kahvila Rigassa. Ympyröikäähän messukarttoihinne ja tulkaa ihmeessä treffeille (oma kässä mukaan mutta ei pakollista, voi tulla vain jutteleenkin!) mikäli muilta miiteiltänne kerkiätte! Minähän en perinteisesti ole mitään blogiarvontoja järkännyt koska koen olevani enemmänkin bloggaaja kuin Kenotyttö mutta tämän tapahtuman vuoksi minäkin olen oikein riehaantunut ja ollut mukana hommaamassa sponsseja joten arvotaan paikalle tulijoiden kesken huippupaketteja! Niistä lisää myöhemmin. Joten kannattaa tulla paikalle (tai ei se mitään jos ette tulekaan, sitten voidaan pitää arpavoitot itse ja sekään ei ole lainkaan pöllömpi vaihtoehto sillä minä ainakin olen jo valmiiksi kateellinen niille joille voitto osuu).


Kässätreffeillä on myös oma Facebook-event.
Mukana? Joohan! 

12 kommenttia:

 1. Kerran puhuit Tehosekoitin-paidasta, minkä kirppikseltä löysit. Onko siitä uutisia vielä? :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelin sen osaksi tilkkupaitaa jo vuonna 2010 :D Sittemmin paita kului totaalisen loppuun ja päätyi roskikseen.

   Poista
 2. Mä oon tulossa tonne messuille. Katotaan uskaltaudunko juttusille! :)

  VastaaPoista
 3. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ mie oisin iha tohkeissani siulta pyytämäs nimmaria ja yhteiskuvaa ja vaikak mitä mut mie en pääse koko messuille :((((( Olin iha tohkeissani tulossa, mut sitte käviki niin että miun työt alkaa JUST sinä viikonloppuna (kolmivuorotyö siis), niih mie en kehtaa kinua heti ekoja vuoroja vapaaks.... KÖKKÖ :'( Toivottavast ens vuonna pääsis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimmari ja yhteiskuva!!!!! Eikä, ihan vääryyttä ettet pääse paikalle :( Mutta joo, ymmärrän tilanteen, itekään en kehtais. Damn!

   Poista
  2. No todellaki, sie oot nii iso innottaja ollu miun käsityöharrastuksessa, et ois iha kunnia saaha siun kaa fanikuva :D Mut toivottavast tosissaa ens vuonna onnistais... :(

   Poista
 4. Messuilla nähdään, ilman muuta.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ja kässätreffeille myös, eiks jee!!!! :)

   Poista
  2. Muistilistassa on kässätreffit... etten vaan kaikessa messutohinassa unohda. :)

   Poista