Sivut

lauantai 22. marraskuuta 2014

Pupu Tupuna -huppari

Tilasin kesällä Metsolasta Pupu Tupuna -kangasta luullen että kuviot siinä olisivat paljon isommat. No, eivät olleet. Ihan kamalan pientä. Ärsytti mutta ompelin siitä silloin kuitenkin pipon. Nyt kun havahduin siihen että saattaa tulla kylmemmät ilmat ja pojalla on hyvin vähän perustrikoopaitaa paksumpia joissa ei olisi vetoketjua sillä tällä hetkellä vetoketjuhupparit ovat hänelle jostain syystä totaalisen ei ei ei ei. Muistin tämän Pupu Tupuna -joustocollegen ja hurautin siitä uudenkarheella saumurillani paidan. Kangas ei riittänyt tuon pidempiin hihoihin joten laitoin aivan jäätävän pitkät resorit. Ne nyt on kyllä näiden kuvien näkemisen jälkeen suosiolla taitettu kaksinkerroin.


Mulla on tosiaan muunkin väristä resoria olemassa kuin punaista vaikka tuntuu että aina laitan punaista. Nyt se johtui siitä että halusin tuon pyöreän taskun ja sitä varten ei ollut kuin punaista vinonauhaa ja punainen vetoketjukin oli about ainut sopiva (se on mun vanhoista housuista) joten laitoin resorit samaa väriä. Tasku on tosiaan tarkoituksella ommeltu tosi vinoon sillä jos olisin yrittänyt suoraan se olisi kuitenkin mennyt häiritsevästi puoli milliä vierestä. Niinkuin näemmä tuo yksi ommel tuossa, huoh. Ja vielä vähän selittelyä mutta tasku on kyllä oikeasti pyöreä, se vaan joka kuvassa on ruttaantunut muotopuoleksi.

4 kommenttia:

 1. Ihana paita ja niiiiin hauska tuo tasku! Ite kanssa luulin kuviota paljon suuremmaksi tilatessasi, no mutta onneksi puputupuna on aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi kyllä ihanaa kangasta vaikka paljon ihanempi olisi ollut suuremmilla kuvioilla. Meillä on se valmispaita Metsolasta missä on lentokoneita ja Pupu Tupuna -tyyppejä ja sen kanssa kävi aikoinaan sama homma: luulin kuviota isommaksi mutta sitten olikin livenä ihan tosi pientä, aaargh. Nyt ehkä jo olen oppinut läksyni että pitää ensin tarkistaa jotenkin jostain se koko ennen kuin menee tilaan!

   Poista
 2. Hihi, vähänkö söpö! ^^

  http://sannamatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista