Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kässätreffit

Lauantaina tosiaan pidettiin messuilla kässätreffit -nimeä kantava lukijatapaaminen / hengailutilaisuus jossa tehtiin käsitöitä ja juteltiin ja arvottiin niitä paljon hehkuttamiamme palkintoja joita aion hehkuttaa vielä lisää tämän merkinnän lopussa.


Paikalle saapui arpalipukkeiden määrästä päätellen 30 henkilöä oman porukkamme (minä, Eilen tein, Piipadoo, Pizziacato ja Handmade Hippu -blogien kirjoittajat) lisäksi. Tila oli varattu ravintola Rigan takaosasta ja saatiin jotakuinkin kaikki ainakin lähelle pitkää pöytäämme istuun. Kaikkien kanssa ei yhdessä paikassa istuen päässyt valitettavasti jutteleen ja olin niin urpo etten tajunnut vähän vaihdella paikkaa välillä. Onneksi meitä oli kuitenkin monta muutakin "järjestäjää" siinä kuin minä.
Ja se paljon kohkattu arvonta!


Oltiin saatu iso kasa lahjuksia yrityksiltä joista saatiin koottua kolme pakettia. Jokainen paketti sisälsi Lankakauppa Kerän "knitting takes balls" -kassin (ja me bloggaajat saatin sellaiset myös itse, jihuu!!!), Suomen langan Moppari -kerän, reilun kangaspalan sekä Käpyseltä että I k a s y r iltä, sukkalankaa Silmu&Solmusta, puiccomitta Succaplokilta, Tee-se-itse -sienipaketti Paapiiltä, puikotin Ullakolta, ihanaa villalankaa Tukuwoolilta, pehmeätä alpakkaa Titityyltä, Novitan uusin lehti ja Novitan antamia suklaakarkkeja.

Novita lahjoitti arpavoittoihin myös yhden tupsukehikkosetin, tarvikesetin ja pyöröpuikkosetin.
Niin että whooa!

Aivan älyttömän suuri kiitos kaikille lahjoittajille ja ENNEN KAIKKEA JOKAISELLE PAIKALLE SAAPUNEELLE IHMISELLE ja tietenkin suuri kiitos myös messuille jotka mahdollistivat tämän tilan ja kaiken! Ja kiitos meille itsellemme kun järkättiin tää! :D Oli nimittäin aivan hurjan kivaa nähdä teitä, jutella, innostua, vaihdella kokemuksia ja tietoa neuleista ja ompelusta sekä vertailla messuostoksia (ja tehdä lista siis muiden ostoksien aiheuttaman kateuden vuoksi että mitä pitää itse vielä käydä hakemassa). Ja aika hauska tapaus sattui, minua vastapäätä nimittäin istui nainen jonka kanssa olen ollut vuoden samalla luokalla lukiossa. Aivan uskomatonta, hetki siinä puoliin ja toisiin että mitä mitä, mistä me tunnetaan, kääk, tuttu naama! Maailma on ihanan pieni! (kun taas meidän lukio oli KAMALAN pieni joten siksi hassua että en heti tunnistanut) :)

Jatkoin vielä Eilen tein -Hannen ja Piipadoon Piian ja Paulan kanssa illalla Martinaan toiseen neuletapaamiseen kun sinne oli Kerä kutsunut (ainakin Facebook-sivuillaan) porukkaa kuulemaan samaisessa paikassa ensi viikolla starttaavista #puikoissa -illoista.


Itse muutaman siiderin jälkeen sain aikaiseksi oudon reiän tekeillä olevien sukkien kantalappuun, se muistuttakoot minua tästä hauskasta messupäivästä ja kaikista lukijoista jotka tapasin ja tamperelaisista kanssabloggaajista. (Ja joo, muutkin neuloivat, tässä ei vaan näy kuin minun keskeneräinen sukkani).

9 kommenttia:

 1. Voi juku, me ajettiin ihan Martinan ikkunan edestä, mutta en ymmärrä milai auto ei stopannu?! tokihan miehellä ois saattanu olla tylsää ootellessa, kun ei sitä hotelliakaan Treelta löytynyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotellit oli tosi aikaisin jo varattu täyteen. Sulla kävi kyllä ihan mieletön munkki kun voitit ne liput Tampereellekin :D :D

   Poista
  2. No nytpä me tiedetään ens vuonna olla ajoissa liikkeellä ;) Meinattiin ihan kahen päivän reissu, et ehtii kunnolla messuilla (ja mahdollisesti osallistua näihin tapaamisiinkin) :) Ja en voi kun ihmetellä tuuriani, harvoin voitan ja nyt pari ihan huippu palkintoa kuukauden sisään :D

   Poista
 2. Onneksi ehdin Martinaan, kun en messujen kässätreffeille päässyt, sillä oli superkiva tavata naamatusten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva tavata ja jutella!!! Mä en muuten nyt enää tajua että miten en tunnistanut sua kun näin jälkikäteen blogiasi selasin niin onhan sulla siellä naamakuvia ja kaikkee! Ja olen siis kyllä blogiasi lukenut ja noin. Mutta joo, en olisi kuitenkaan tunnistanut joten hyvä kun tulit esittäytymään :D

   Poista
 3. Kiitos kässätreffeistä! Oli mukava tavata muita bloggaajia! Terkuin se, joka koko ajan näpersi kirjontatyötä.

  VastaaPoista
 4. Oli tosi mukavaa :) kiitos että sain osallistua :D t. se joka ei tajunnut ostaa puikkoja ennen kässätreffiä jotta ois päässy neulomaan :)
  tässä vielä mun blogi: www.yarnpolish.blogspot.com ja instagram jossa olen aktiivisempi: iinuskah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kun tulit! :) :) :) Ja kiitos linkeistä, instan laitoinki jo seuraukseen.

   Poista