Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Elma-messut

Tänä viikonloppuna oli Helsingin messukeskuksessa Meidän viikonloppu -tapahtuma joka sisälsi mm Elma maaseutumessut, Kädentaidot-, Metsä- ja lemmikkimessut. Olin saanut työni puolesta pääsylippuja ja maksimoin seuralaisteni määrän anomalla itselleni bloggaajapassin tapahtumaan.


Lapsen mielestä parasta oli isot Valion logot (Elmassa) ja pupu jota sai paijata sekä kanien estejuoksu vai mikä lie kaniagility olikaan (lemmikkimessujen puolella). Metsämessujen metsäkoneet eivät jostain syystä poikaa kiinnostaneet vaikka yleensä kyllä on koneiden perään. Ihmetteli vain että mikseivät ne liiku.
Itse en lopulta edes käynyt kädentaitojen puolella koska ensi viikolla on anyway Tampereen messut.

Messusaaliiksi jäi elämysten lisäksi kassillinen karjalanpiirakoita kympillä! Messuilta päädyttiinkin seikkailuretkelle josta ei puuttunut pimeitä paikkoja, liukkaita oikoreittejä, kiellettyjä alueita eikä mutaa, siitä lisää myöhemmin!

10 kommenttia:

 1. Mä en kestä!! Noi possut on ehkä söpöintä ikinä.. :D

  VastaaPoista
 2. Kanien estehyppy on kyseessä - agilityssä on esteiden lisäksi myös tunneleita ja pujottelua, eikä sitä ole taidettu julkisissa tilaisuuksissa juuri esitelläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estehyppy, niinpä tietenkin! En millään saanut päähäni mikä se oli mutta tietty estehyppy eikä estejuoksu xDDD Oli kyllä mukavaa seurattavaa ihan aikuisellekin, puput on niin suloisia!

   Poista
 3. Kaikkea hauskaa sitä siellä teilläpäin on tarjolla. Kiva, kun lapset pääsevät näkemään monenlaisia eläimiä, niitä ei sentään maallakaan aina näe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei niitä maallakaan tosiaankaan välttämättä näe! Mutta kyllä silti kotieläintila (niitä kuitenkin kun Helsingissäkin on) on kivempi miljöö katella eläimiä kuin messut mutta meneehän se tietenkin näinkin.

   Poista
 4. Voi nyt hyvä tavaton noita pötkötteleviä possukoita :) ♥
  Minä meinasin tuonne lähteä, mutta enpäs sitten tullutkaan lähteneeksi kun lauantaina tuli jo muissa asioissa käytyä Helsingissä asti ajelamassa täältä Kanta-Hämeestä ja sunnuntaina laiskotti :)

  VastaaPoista