Sivut

lauantai 29. marraskuuta 2014

Skansenin joulu

Keväällä kun käytiin Skansenilla ja postasin asiasta, tuli kommenttipalstalla puheeksi Skansenin jouluhommelit. Noh, asiasta ruvettiin välittömästi äidin kanssa haaveileen ja tänään aukesi Skansenin joulukausi ja me oltiin paikalla H-E-T-I.
Ja voi hitsi vieköön, mulla on lapsi, ihana lapsi joka tuli mun kanssa tanssimaan kuusen ympäri!!! En nimittäin olisi selvinnyt siitä pettymyksestä jos en olisi tanssiin päässyt ja jurona suomalaisena se nyt vaan yksin ja selvinpäin olisi ollut suuren kynnyksen takana. Mutta nyt ei ollut mitään estoja. Lapsi, mikä ihana tekosyy! (Laitoin instagramiin videomateriaalia. Toisessa tanssitaan ja toisessa kuvaan, heh.)
Myyntikojuilla intoilin äitini kanssa monihaaraisista kynttilöistä, tulee niin mieleen Koiramäen joulu!

Pyllymäessä tekonurmella.
Nyt ei kun laulaan tre små gummoria ja fiilisteleen kuusen ympäri tanssimista!

12 kommenttia:

 1. Skansen on kyllä meidän perheen ensi kesän ehdoton lomakohde. Kerran olen siellä käynyt ja pakko päästä uudestaan lapsen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana paikka :) Niin lapsille kuin aikuisillekin :)

   Poista
 2. Mä niin näin teitin pojan ainakin perjantaina Tukholmassa! Enkö nähnytkin? Lagerhausissa?
  Itse olin tehoshoppailemassa joululahjoja vain vain sen perjantain, joten Skansen käi väliin...mutta näyttää kyllä käymisen arvoselta paikalta, varsinkin näin joulun aikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin kyllä juu Lagerhausissa perjantaina joten saatoit hyvin nähdäkin :) Oli mun siskon kanssa siellä.

   Poista
 3. Oi miten ihanaa! Just lapsen kanssa voi tanssia kuusenkin ympärillä, ihanaa. En ole koskaan käynyt Skansenilla, täytynee joskus tehdä retki sinnekin! Mahtavia muistoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä Skansenilla jos yhtään sen tyyliset jutut kiinnostaa mitä siellä on :) Itseeni ainakin iskee kympillä :)

   Ja kuusen ympäri tanssiminen oli ihan parasta!

   Poista
 4. Onpa teillä ollut kiva retki. Mulla on Skansen käymättä, olisi varmaan kiva paikka kuvista päätellen.

  VastaaPoista
 5. Oi kun ihania kuvia! Me oltiin viime joulun tunnelmissa Skansenilla ja silloin vesisateessakin tunnelma oli ihana �� Teillä on aurinkoakin kuvissa, wau!

  VastaaPoista