Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Terveisiä tien päältä

Edelliseen postaukseen viitaten, himo Ikean nappikankaaseen oli kova. Niinpä kuningasideana poikettiin Tampereen isoon sinikeltaiseen kun matkan varrelle osui, mummulasta kun kotia kohti ajelemme. Sain kun sainkin viimeisen reilun metrin palan nappikangasta josta tosin lukijakseni osoittautunut kangasostoksilla myös oleva henkilö bongasi tahroja. Jos haluan lisää ja puhtaana niin poikkean sitten myöhemmin kotikontujen Ikeoihin, nettisivujen saatavuusennusteesta ainakin näkee milloin uusia satseja on tulossa. Mutta nyt on mielenrauha taattu kun nappikangasta on kassissa edes nimellisesti.Ja ps. Nappityynyt ei sitten ole kovin originelli ajatus ;D


- Posted using BlogPress from my iPhone

10 kommenttia:

 1. Hypistelin itsekin eilen samaa nappikangasta, ja olin ottamassa siitä palan kotiin. Sinne se nyt vielä jäi, kun en keksinyt mitään muuta, mitä siitä olisi voinut tehdä kuin nuo tyynyt. Onneksi sieltä lähti mukaan pari muuta kangasta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä vaikka ja mitä muitakin ihania kankaita, mutta ne jätin vielä kauppaan :D

   Poista
 2. Toi nappikangas on kyllä söpöä :) Voisin haluta itsellekin pari nappityynyä!

  VastaaPoista
 3. Ärsyttävän ihanaa tuo nappi-kangasta. Hemmetin Ikea ;)

  VastaaPoista
 4. Noihin nappityynyihin niin kuuluisi se, että ne olisi rei'istä ommeltu jollain tosi paksulla langalla kasaan. :D

  VastaaPoista
 5. Heeeei, sinäkin ihastuit nappeihin. Mun oli ihan pakko tekaista parit napit, kun tuon kankaan näin :D Ja onnea näin hiukka jälkeenpäin synttärien johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nappityynyt edelleen vähän vaiheessa mutta hiljaa hyvää tulee :D

   Kiitos! :)

   Poista