Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Blogistania, toinen tuotantokausi

Hei, jos ette ole huomanneet niin Blogistanian toinen tuotantokausi alkoi tiistaina. Ensimmäinen jakso on nyt nähtävillä Yle Areenassa (minäkin katsoin sieltä koska autuaasti unohdin H-hetken vaikka olin tätä toista kautta innolla odottanutkin) ja loput sitten tiistaisin klo 19:30 kakkoselta (ja toki Areenasta). Nihkeästi on löytynyt infoa että ketä on mukana, ilmeisesti 12 blogia kuitenkin joista tällä hetkellä Yle Olotila -sivustolla mainittu neljä.

***

Blogistanian Facebook -sivut


------------------

HEI IHANAA! Kommenttiosastolla oli tietäväistä porukkaa, lista osallisista löytyy täältä, klik!

8 kommenttia:

 1. Project Mama, Isyyspakkaus, Vatsa sekaisin kilinkolin, Parolan asema, More to love, Evil dressmaker, Tämän kylän homopoika muistaakseni ainakin tulossa. Jossain julkaistiin jopa koko lista, vaan eipä tuota löydy kun yrittää etsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siis totisesti otettu huomioon se kun ekaa kautta kritisoitiin yksipuolisuudesta! Se vähän tuntuu hassulta että se alkutunnus ja muut systeemit on aika DIY-henkisiä ja blogit ei sitten niinkään. Mutta onpahan nyt ainakin sitten jokaiselle jotain :)

   Poista
 2. Täältä löytyy!
  http://tv2.yle.fi/juttuarkisto/kakkonen-kertoo/blogistania-2013

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tuhannesti linkistä! Ihanaa! Ärsytti oikein kun en löytänyt mistään!

   Poista
  2. Kiitos linkistä, olikin muuten ihan hukassa tuo lista. Enpä taida paljon menettää, vaikka jäisi joku jakso väliin, ei ole ihan mua varten. Viime kausi oli parempi, kun oli näitä käsityöntekijöitä ja muita askartelijoita.

   Poista
  3. Samoin! Mutta siitähän nousi hirvee haloo muiden bloggaajien toimestaniin nyt on otettu nekin huomioon. Kummat sitten herättää enemmän kiinnostusta, nähtäväksi jää.

   Poista
 3. Satuinpa kääntämään kanavaa juuri sopivasti. :)

  VastaaPoista