Sivut

perjantai 27. syyskuuta 2013

Ei sitä tiettyä aiheeseen kuuluvaa Frederikin biisiävaan esimerkiksi tämä:33 kommenttia:

 1. ei niin, vaan se Sigin "hyvää syntymäpäivää sinulle, rakkain, hyvää syntymäpäivää toivotan" .
  Sitäpaitsi toi sun linkki ei auennu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njääh, se on ihan lälly biisi, yäk :D :D

   Mulla tuo aukeaa kyllä.

   Poista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=9_gnEP-RWdg

  VastaaPoista
 3. Tuli sama luku täyteen elokuussa ja oon siitä asti miettinyt että oonko jo aikuinen. Jospa ne kohta nostaa sen nuoruuden loppumaan vasta kolmevitosena, kun kuulemma englannissa saa olla teini kaksviitoseks...

  Mutta siis piti toivottaa oikein paljon onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mä olin hyvin valmistautunut henkisesti tähän, viime hetkellä vaan meinas iskeä vähän paniikki mutta kyllä tää tästä!

   Kiitos! :)

   Poista
 4. Onnea onnea! Itselläni tulee yksi vuosikymmen enemmän täyteen parin päivän päästä, kyllä tuo sun luku näyttää vielä pieneltä! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea! Jos ysikymppiseksi saa elellä, niin tuohan on vain kolmasosa iästä. Ihan, jos ei lapsi, niin ainakin nuori vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikka kuolis kuuskymppisenäkin niin silti puolet vielä jäljellä ja se on tosi paljon kuitenkin! :)

   Poista
 6. Paljon onnea!!
  t.Milenna

  p.s Itse sain (jouduin) kuulla sen Frederikin tietyn biisin helmikuussa kun pyörähti samat kymmenet mittariin...Ei ois ollut niin väliks, kuulla sitä viisua eikä täyttää tuota lukua...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just vannotin että mä en sitten todellakaan suostu laulaan sitä kyseistä biisiä juhlien yhteydessä!

   Poista
 7. Onpas loistava biisi!
  Ja paljon onnea päivänsankarille. Kyseessä on selvästikin kolmenkympin parempi puoli! Puoli vuotta aiemmin rajapyykin ylittäneen syvällä kokemuksen rintaäänellä voin näin todeta!

  VastaaPoista
 8. When you are born, you don't know what the hell is going on In your teenage, your parents will tell you what the hell is going on your 20s, you know very well what the hell is going on In your post 50s, you need to ask someone what the hell is going onIt's only in your 30s that you realize that the whole point was to enjoy this confusion! Happy 30th Birthday. Enjoy it while it lasts.  Paljon paljon onnea! ♡
  (Kun oma pää on tyhjä, niin google auttaa :P)

  VastaaPoista
 9. Onnea! Kolmestakympistä se elämä vasta alkaa. Näin neljän vuoden kokemuksella väittäisin... :)

  VastaaPoista
 10. Onnea! Tällaiselle yli viiskymppiselle kolahtaa aina Luonteri Surf

  VastaaPoista
 11. Jeah! Welcome to the dark side! Itse kun moisen luvun saavutin reilu puoli vuotta sitten, isä jaksoi muistuttaa mua lakkaamatta että "Hanne, eilen sä olit vielä vähän päälle kakskyt, ja tänään sä meet jo neljättä kymmenettä." Nice.

  Onnea! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea! Itsellä on vuosia paljon enemmän, mutta omassa pääkopassa on mielestään aina vaan 17 vee :)...vaikka kroppa alkaakin olla eri mieltä!

  VastaaPoista
 13. Hyvää syntymäpäivää! :) Kauhulla kyl ite ootan sit kun täytän 30 :'D Oon nyt siis 22 ja tuntuu että 30 on vielä piiiiiitkän matkan päässä... Ja noh onhan se periaatteessa mutkun tää aika menee niin hirveetä vauhtia. Vasta mie olin 16 kesänen ja nyt jo kahenkympin kriisin ohittanu :D Tuleeks 30 vuoden kohalla joku kriisi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin luennoida pitkään kolmenkympinkriiseistä, itsellenihän se iski jo pari vuotta sitten ja siis ei missään nimessä ikäkriisi vaan semmoinen yleinen aikuistumiskriisi kun mikään ei yhtäkkiä olekaan kuin ennen. Töiden jälkeen on väsynyt, kavereita ei ehdi nähdä tai niillä ei enää ole mitään yhteistä sun kanssa kun aikuistumisen myötä on tullut ns omat elämät ja harrastukset, asuntolainat ahdistaa ja ehkä pitää muuttaa jonnekin kauas omakotitalon tai oman pihan vuoksi. Jotkut sekoaa enemmän, jotkut vähemmän. Tyypillisesti kriisi selätetään joko erolla, pitkällä reppureissulla, irtisanoutuimisella töistä tai totaalisena alan vaihtona tai kuten mun tapauksessa, tekemällä lapsi.

   Poista
 14. Ai karismaakos tää tässä mun vyötäröllä onkin?:D Hyvää syntymäpäivää!
  (höh, upotus ei onnistu)

  http://youtu.be/eYzAjDG1_qY

  VastaaPoista
 15. Onnea :) mä oon jo 31 ja puol, eikä oo ollu kriisiä, kai se neljässäkympissä sit kolahtaa :D

  VastaaPoista
 16. Onnea! Meillä on melkein sama syntymäpäivä, mutta ei ihan. :D Tosin mä oon vanhempi. Ei uskois. Mun ikäkriisi oli jo 25v kun yhtäkkiä tajusin, että "kaikesta kivasta" on jo 10 vuotta. Se otti koville. Nyt siitä samasta ihanasta kesästä on jo 16v eikä se tunnu enää missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, mulla onneksi on "kaikesta kivasta" vasta jotain 5 vuotta :D

   Poista