Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Tämä oli odotettu päivä

Koska ensinnäkin, Muita ihania -blogissa julkaistiin pipogalleria niistä pipoista mistä rustailin tuossa aiemmin. Minunkin väkerrykseni siis siellä.

Toiseksi, ilmestyi maaliskuun Suuri Käsityölehti, jossa on tuunattu äitiyshousut. Ei herttinen, en ostanut, todellakaan, mutta kävin kaupassa kyttäämässä vaikka niin ei saisi tehdä (maksa ensin, lue vasta kotona!). Ei oltu matkittu minun pöksyjäni. Mulla on katsokaas paljon paremmat. Kässälehden ohjeessa oli käytetty valmiiksi matalavyöträöisiä housuja ja ommeltu niihin sitten se jatkopala. Okei, en ole koskaan käyttänyt tosi matalia farkkuja mutta epäilen silti etteivät ne oikeesti ole edestä tarpeeksi matalat jotta mahaa ei ahdistaisi. Ja ne ovat matalat takaakin. Vaikka olisikin trikoojatke, näkeehän sen jos perse ei mahdu! En yleistä että kaikkien perse leviää raskaana, ei munkaan varmaan ole levinnyt, se ei mahtuis muuten vaan. Mutta tohdin silti julistaa että oma versioni raskaushousuista on parempi koska niissä on tilaa sekä etu- että takaulokkeille.

Kolmanneksi, oli Blogistanian pressitilaisuus. Oli hienoa nähdä muutkin tv-tähdet livenä ja nähtiin pieniä pätkiä muutamista jaksoistakin. Kamera oli laukun pohjalla koko ajan mutta eiköhän jotain kuvamatskua jonnekin putkahda :)

14 kommenttia:

 1. Mun mielestäni perse on kuin universumi, se laajenee väistämättä. Välillä voi vetää jonkun dieetin mutta kyllä se pian taas kasvaa takaisin...

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli tuo lehti tänään ja mietin heti sua kuin katoin sitä ohjetta :) Ja oon ihan samaa mieltä, että tuskin tulevat toimimaan ihan tuollaisinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan olla että jollekin sopii noinkin mutta ite tykkään omistani koska ne on takaa korkeat ja edestä HYVIN matalat :)

   Poista
 3. Juuri tulen ihastelemasta Muita ihania-galleriassa pipoja. Aikas hienoja kaikki.
  Mielenkiinnolla kyllä odottelen tuota blogistania-ohjelmaa - hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavia pipoja siellä! :) Ja ohjelma tulee varmasti olemaan huippu!

   Poista
  2. Tarkoitin siis koko sarjaa, että varmasti huippu sarja :)

   Poista
 4. Mä väittäisin melkein kahden kokonaisen raskauden perusteella, että se persaus kyllä leviää viimeistään siinä viimeisten viikkojen aikana, kun kakara tunkee päänsä lantioon ja rysäyttää poikki viimeisetkin kiinnikkeet sieltä luiden välistä. Tai no, ehkei se ole tarkalleen persusta, joka leviää, vaan lantio, mutta lopputulos farkkujen kanssa on sama. Ni. :D Ei toki sovi yleistää, mutta näin mulla. (Edellisestä raskaudesta tuli yksi tuuma lisää vyötärölle farkkukokoon, vaikka paino, vyötärö ja jopa reidenympärys palautuivatkin synnytystä edeltäville mitoilleen. Ni.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole kauheen huolestunut perseeni suhteen (loppupeleissä) vaan eniten ahdistaa jos jo valmiiksi isot jalat leviää niin etten saa enää koskaan mitään kivoja kenkiä. Onneksi farkkuja kuitenkin tehdään hyvinkin isoina, ainakin jonkinlaisia ;D Mutta ehkä mä vähän kauhulla ootan sitäkin. Persauksen leviämistä siis.

   Poista
 5. mun kohdalla matskun määrä on vakio. maha ja tissit pienenee = perse leviää. mulla ei oo koskaan ollu niin pieni peräsin kun raskaana ollessa :D kun perseestä ei ollu mitä ottaa niin katos vyötärö. oli aika hämmentävää kun kuvasin itteeni takaa päin niin oli ku paraski korsettikroppa, ja sitte edestä armoton maha :D

  VastaaPoista
 6. Mullekin tuli lehti eilen ja minäkin mietin heti sinua kun näin ne housut. En usko että voi toimia tuollaisenaan. Sun tuunaus oli paljon parempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se helpompi tehdä ne äitiysfarkut ilman että tarvii muokata itse farkkuja ollenkaan mutta tuskin toimivat silti yhtä hyvin kuin ne mun :D

   Poista
 7. Hirmu kiire oli selata lehti, et katotaas ny onko matkittu. Eka raskauden jälkeen persaus vielä vetäytyy aika lähelle lähtömittoja mut kolmannen jälkeen käy kun liikaa pestyille stretsipöksyille, löpsähtää mikä löpsähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ryntäsin heti kauppaan kun vaan suinkin kerkesin kun niin hitosti kiinnosti että miten ne on ne farkut tehny :D Hui hui, mä ajattelin tehdä vaan kaksi lasta ;D

   Poista