Sivut

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Elefantti

Nyt on kuulkaas niin että minua on pyydetty yhteistyöprojektiin! Eikä minkä tahansa asian tiimoilta vaan nimenomaan Finlaysonin Elefantti-kuosin, jota siis RAKASTAN! Kuosi on Laina Koskelan vuonna 1969 suunnittelema. Pakko myöntää että näin 80-luvun lapsena en ollut koskaan elefantteja nähnytkään ennen kuin vasta viime talvena Finlaysonin mainoksissa. Olin kuitenkin heti täysin vakuuttunut siitä että Elefanttilakanat on saatava! Koska kuosi on niin ihana plus että on ihanaa kun näitä retrojuttuja otetaan uudelleen tuotantoon. Niinpä siis kävin sellaiset heti ostamassa kun ne kauppoihin saapuivat, kuten olen joka paikassa jo moneen kertaan hehkuttanutkin :D

Elikkä, Elefantti on siis tullut takaisin, keltaisena ja sinisenä ja ne tulevat näkymään Finlaysonin Vekaraviikolla 23.-29.4. jolloin juhlistetaan Elefantin paluuta. Silloin Elefantit ovat muiden lasten kuosien kanssa esillä ja viikon ajaksi kootaan sisustusideoita ja tarjouksia lasten suosikkituotteista. Minua pyydettiin mukaan tekemään Elefanttikankaasta jotain. Se voisi olla mitä vaan!

Ja kuten ehkä tässä vaiheessa arvaattekin, kun tein tuon possu ja minä -merkinnän, että sellaista pehmonorsua ajattelin heti, jolla olisi masussa pikkunorsuja. Varmistin toki että onhan sellainen vielä nykyaikana soveliasta ja sain siunauksen asialle :D

Sitten vain hakemaan Elefanttikangasta ja hommiin!


Ensin tietysti leikkasin hulpiot Hulpiotyynyn jatkeeksi ja oikeastaan sitten vasta aloin hommiin ;D

Heti iski kuitenkin paniikki että miten minä meinaan sellaisen Elefantin saada tehtyä! Hetken kriiseilin ja sitten muistin että olen insinööri. Mutta koska luottamus taitoihini ei ollut ihan äärimmäisen korkealla, tein ensiksi tietenkin koeversion ennen kuin aloin silppuamaan itse the kangasta. Kokosin sen vain nuppineuloilla enkä täyttänyt sitä joten edelleen on vielä mysteeri että tuleeko se oikeesti näyttään hyvältä vaiko huonolta mutta ainakin palaset sopivat toisiinsa!Tällaisiin siis päädyin.Ja siitä on nyt sitten hitaasti mutta varmasti edetty.

Olen aivan älyttömän innoissani tästä ja niin kovasti toivon että Elefanttini onnistuu hyvin! Pysykää siis kuulolla :)

37 kommenttia:

 1. Ahkera rekisteröimätön lukija on NIIN tyytyväinen sinun Elefantti-tehtävästä!! Olet eka jonka blogiin olen jäänyt kiinni :)

  VastaaPoista
 2. Elefantit on niin ihania ja tuo kangas samoin! Tulee varmasti HIENO!! Mulla oli pienenä vaaleanpunainen virtahepo, jolla oli mahassa jokunen poikanen. Pitääpä seuraavalla kerralla muistaa ottaa mukaan kotikotoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kangas on kyllä aivan ihana. Mietin jo että pitää miniukselle ostaa sinisenä noi lakanat kun meillä on ne keltaiset aikuisten kokoisina :) Ja oi, varmasti ihana tuo virtahepo :)

   Poista
 3. Heips miten hienoa!!! Olen kuulolla!!

  VastaaPoista
 4. Jännityksellä odotamme valmista tuotosta!

  VastaaPoista
 5. Hienoa yhteistyöprokkis! Ja ihan paras tuo "..ja sitten muistin että olen insinööri."

  Tykkään sun blogista ihan kympillä ja yks syy kaiken muun ohella on kyllä värimaailma!

  VastaaPoista
 6. Jee! Huippujuttu, oon varma että tuosta tulee niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan tulee söpö :) Ja vähän kyllä huippujuttu!!!! :)

   Poista
 7. Ooooo! Fantista tulee varmasti hieno. :)

  VastaaPoista
 8. Tulee varmasti ihan übersöpö!

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa! Olen niin iloinen :)! Onko tuo siis ihan uniikkikappale vai onko ajatuksena, että tuollaisia pehmoleluja tulisi joku pieni sarja? Olisi niin siistiä meinaan saada oma, jonka tosin joutuisin varmaan lahjomaan eteenpäin tärkeille mini-ihmisille :D

  VastaaPoista
 10. Voi että tuosta tulee varmasti AIVAN MAHTAVA!:) Ootan innolla et nään lopputuloksen.:)

  VastaaPoista
 11. Oi, mikä yhteistyöprojekti! :) Mistä tuota elefantti-kangasta voi ostaa?

  VastaaPoista
 12. Todellakin pysyn kuulolla - tämähän on niin lupaavalta kuulostava juttu, että kateeksi käy! Johan tuomonen elefantti olis jokasella oltava, niin kerta! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä mahtava juttu :) Valmiin norsun näkee sitten viikolla 15 :)

   Poista
 13. Jänskää.. innolla odotan lopputulosta. :)

  VastaaPoista
 14. Ihana idea. Meillä oli pienenä sellanen possu jonka vatsasta tuli useampi pikkupossu. Elefantti on kyllä paljon khuulimpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli sellainen :) Possut on ihania, mutta niin on elefantitkin :)

   Poista
 15. En kyllä malta odottaa, millainen lopputulos on! Hieno juttu, että olet tollaisessa projektissa mukana. Sinä kyllä osaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi mahtava homma että pääsin tällaiseen mukaan :)

   Poista
 16. Hyvä hyvä! Nostalgiakangas...

  VastaaPoista
 17. Koska näytät tykkäävän norsuista, on pakko vinkata sulle vaatemerkistä Punainen Norsu (www.punainennorsu.com), ellet siitä jo tiennyt.

  VastaaPoista
 18. Heippa! :) laitoin sinulle s.postia :)

  VastaaPoista