Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Moi taas :)

Minne lie viikot aina vierähtävät. Mutta nyt olen taas vireessä :D

Barbapapa-kokoelma on kasvanut muutamalla yksilöllä mutta hitto vie miten raivostuttavaa touhua tuo on. Onneksi en ole laskenut montako paskaylläristä Kinderiä oon noiden takia ostanut ja syönyt. Ei niitä saa oikeesti ikinä kaikkia kasaan, turha edes yrittää. Mutta onpahan nyt muutama kuitenkin :) Ne pääsivät sittenkin keltaiseen huoneeseen, eivät mätsänneet tähän näytön päälle yhtä hyvin.

Hyvin kuvasin kun ei ollenkaan tarkentanut itse aiheeseen.


Seinällä on myös jotain muuta uutta :) (salaman kanssa sitten kuvasit) Jouduin naulaamaan itse koska mieheni oli estynyt ja niinhän siinä kävi että mukavasti randomiin paikkaan naulattu kehys näyttää siltä että se on yritetty keskittää toisen kehyksen suhteen samaan linjaan mutta siinä on epäonnistuttu tosi nolosti. Siksi kuvasin hämäyksen vuoksi vinoon.


Ja vielä siitä takista. Niin, tässäkö välissä oli hyvä mainita Elizabeth Zimmermann? Takista, joka muuten mätsää täydellisesti tuohon Toimi-kassiin!


Tässä välissä olisi anonyymikommentoijan mielestä hyvä mainita Elizabeth Zimmermann mutta en mainitse koska Elizabeth Zimmermannin ohjeessa TUSKIN OLTAISIIN KÄSKETTY NEULOA KESKELLE SELKÄÄ PUOLTA RIVIÄ NURJAA! Ei käsketty kässälehden ohjeessakaan mutta tämä onkin katsokaas oma versioni kuuluisasta takista!!!


Anteeksi. Hormonit vähän kiusaa taas.

34 kommenttia:

 1. blah, ei nykyään kuulu antaa kunniaa kenellekään. itte suunnittelit neuleen hienoinen takayksityiskohtineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ite suunnittelin :) Mun mielestä siitä takista kun puuttui "se jokin" niin kehittelin sitten tuollaisen yksityiskohdan siihen piristämään :)

   Poista
 2. Pieni "kauneusvirhe" juuri tekee työstä täydellisen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Ja olisihan sen voinut vielä purkaa siinä vaiheessa kun huomasin mutta en jaksanut, liian monta kerrosta kuitenkin oli jo neulottuna.

   Poista
 3. Hormonihöyryssä on mukava touhuta ;)

  Meillä on kolme Barbapapaa ja hankittu on 11 pääsiäismunaa, ehkä tässä ennen pääsiäistä vielä muutama ehtii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli ne ekat kolme heti ensiyrittämillä mutta sen jälkeen on ollut niin nihkeetä että oikein kiukuttaa :D

   Poista
 4. Muistelen että jonain pääsiäisenä kiersi huhu, jotta kinderit, joissa oli keräiltäviä figuureja painoivat hieman enemmän kuin ne joissa oli niitä suoraan roskiin joutavia ylläreitä. Että siitä vaan hedelmävaa'alla punnitsemaan päteekö tämä barbojenkin kohdalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi päti mun lapsuudessa mut noi Barbapapat eivät ole sellaisia ns. painavia. Ainakaan mun mielestä. Jotkut muut yllärit selkeesti massiivisempia.

   Poista
 5. Oon ostanut 12 Kinderiä ja mulla on nyt kolme punaista Barbapaavoa, ei muita. :( Ei ole reilua, murr! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mulla on neljä niitä eukkoja jolla on peili!!! Mut tosiaan on muitakin ettei ihan vaan pelkästään niitä :D

   Poista
  2. Järjestä Barbapapa-vaihtajaisia!
   Meillä on kaikki toistaiseksi vielä erilaisia..

   Poista
  3. Melkein vois :D Ainakin sitten jos homma menee vielä epätoivoisemmaksi xD

   Poista
  4. No nyt meillä on jo Barbapapasta ja Barbamamasta jo tuplat.

   On muuten käynyt ilmi, että tyttärellä on lähes absoluuttinen suklaamunabarbapapakorva, joten hän valitsee seuraavan lastin kaupassa ;)

   Poista
  5. Oi oi, ehkä munkin täytyy alkaa kuuntelemaan niitä munia sen sijaan että randomilla valkkaan. Mäkin haluun barbamaman :D Onneksi pääsiäiseen on vielä aikaa :)

   Poista
  6. Pakko tulla vielä kertomaan Seinäjoen kauppojen Kindermunien hintapolitiikasta - Päivölän Citymarketista 1,09 €/kpl ja Joupin Citymarketista 0,75 €/kpl.

   Pääsiäisen jälkeen en enää pääsiäismunia osta, sen jälkeen täytyy tehdä vaihtokauppoja ;)

   Poista
  7. Hei meillä olis 2 niitä sinisiä tyyppejä, voin vaihtaa johonkin mitä meillä ei oo, jos on tarve. Meillä on punainen, oranssi, papa ja se sininen tosiaan tuplana.

   Poista
  8. Mä oottelen pääsiäiseen asti että mitä tulee ja sitten voidaan perustaa joku vaihtorinki :D :D

   Poista
 6. On muuten maailman turhauttavinta keräilyä, mutta kun on sisäinen pakko saada kaikki! Ja sit sen jälkeen luultavasti unohtaa koko barbapapat :D Lapsikin on jo oppinut Kindermunan nähtyään sanomaan "papa". Sitäpaitsi kaikille tuntuu tulevan kaksois- ja monikkokappaleita aina niistä samoista, ettei voi ees tehä vaihtiksia, phöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niiiin turhauttavaa :D :D :D Mutta kun ei vaan voi itelleen mitään!

   Poista
 7. Voihan Zimmermann sentään! Tuo siun tekemä modaus alkuperäismalliin on kyllä nokkela : ) Tuo Marimekon kassi on kyl niin kiva, et tekis mieli tehä siitä oma versio siis niiku suomeks sanottuna matkia. Pitäiskö sitte mainita siinä yhteydessä Marimekko : P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muista mainita myös sen alkuperäisen kassin suunnittelijan nimi! Mäkin jonkin aikaa harkitsin että tekisin itse tuollaisen kassin mutta tulin siihen lopputulokseen ettei se tyydyttäisi minua ollenkaan kun niiiiiiiiin kamalasti halusin saada tuon! :D

   Poista
 8. Meilläkin alettiin kerätä barbababoja... 3 osumaa, 2 hutia... joutuu vissiin eräänkin munan syömään :)

  VastaaPoista
 9. Meil on kans vedetty joku 20 kinderii ja tänää vast tuli eka barba, toi tollanen keltanen kirjan kaa oleva täti. Niin, en tiedä edes nimiä, ku en tiä niistä oikeestaan mitään, oon lapsena jotenki ihan missannu koko jutun ja nyt "aikuisena" todennu vaan et näyttää kivoilta :D mut eilen sain kinderistä sellasen karvapintasen pandan, ja se on kyl aika sairaan söpö, voisin ottaa noit niit sen sarjan eläimii enemmänki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastin Barbapapoja jo lapsena :) Mulla on sellainen karvapintainen jääkarhu, aivan huippu! Niitä ainoita joiden suhteen ei harmittanut ettei siellä ollutkaan Barbaa!

   Poista
 10. Heipsis. Haastoin sinut, hormooniesi kera, kertomaan hyvän mielen uutisia. Kurki blogiini, niin saat lisää infoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos :) Hyvän mielen juttuja voisikin kyllä listata :)

   Poista
 11. OStan kindereitä suklaan vuoksi, ja tänään ylläristä pompsahti urheileva punainen barbapapa, ja piti samantien etsiä ketä blogimaailmasta niitä keräsikään. SINÄ! Kaipaatko täydennystä kokoelmaasi? :D

  VastaaPoista
 12. Halusin käydä vielä lisäämässä todistajanlausunnon, että näköjään kauheella munkilla on kuin onkin mahdollista saada täydellinen barbakokoelma :D Tai siis kuvittelen ainaki et niitä on 8 kpl. Siel ne ny nököttää hyllyllä ettei lapsi hukkaa niit. Mitäs sit?...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samoin tein rupesinkin viel miettimään, että barbapapassahan on yhdeksän kirjainta et kukas se yhdeksäs sit on. Nopealla googlauksella se näyttäs olevan joku keltainen tyyppi. Goddammit!

   Poista
  2. Joo, se keltainen on varmaan tosi kettumainen kun sitä ei tunnu olevan kenelläkään! :D

   Poista
 13. http://www.ravelry.com/projects/tiinu2/barbapapa-mobile

  Ton kun näin ni tuli heti sun Barbapapat mieleen, oli pakko ettiä tää vanha postaus :) Aika ihana!

  VastaaPoista
 14. Minä sain (no, mun mies sai - ite en ees tykkää kindereistä) tänään yhden Barbapapan, joka sulta ainaki tän kuvan perusteella puuttuu (se keltanen)! Voin postittaa ;) Kun piti ihan vartavasten etsiä tämä vanha postauskin... (On vissiin liikkeellä, kun Milja tuossa edellä oli sama mielessä.) Vai pitikö nyt mainita se Elizabeth Zimmermann?

  VastaaPoista