Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2020

7

 Tän vuoden paksut jouluvillasukkani ovat Marimekkoiset. Instagramista nimimerkin @diyprojects_finnish -kuvista löytyy ruutupiirros näihin ja itse muokkasin ne pelkän varren sijaan menevän koko sukkaan ja tein toiseen sukkaan kaavion ylhäältä alas lukien ja toiseen alhaalta ylös.


Näin sukat ovat kivasti ihan pikkuisen eri näköiset keskenään, mutta kuitenkin aivan selkeä pari. Koska minulla on iso jalka, sain kuvion sopimaan Novitan 7 veljestä langalle. Silmukoita oli sen verran paljon, että sain tiimalasikantapään istumaan omaan sukkaani, yleensä se kun ei toimi just mun jalkaan.


Langanjuoksut ikävästi vilkkuu etupuolellekin, pitäisi ehkä sitä tikapuutekniikaa opetella. Muuten olen näihin kyllä todella tyytyväinen.


Jopa suorastaan aivan sairaan hienot.


Ilman punaista värivalintaa nämä eivät mitenkään jouluiset tietenkään edes olisi, mutta mulle nämä nyt on joulusukat kuitenkin.

14 kommenttia:

 1. Upeat! Suorastaan niin hienot, ettei niitä raaskisi edes käyttää. (Mikä on tosi hienoissa kyllä pöhlö ajatus).

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat 😍 nämä menee To do- listalle👍
  MK

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa joulukalenteri! Vaikka en tekisi näistä yhtään, niin nautin tosi paljon kalenterin seuraamisesta. Kiitos♥
  biloba

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa, että tätä on odotettu ja tästä tykätään :)

   Poista
 4. Olisko nämä nyt ne vuoden SUKAT!!!!!!!
  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, oon tehnyt tänä vuonna valtavan monet ihanat sukat itselleni! :D :D :D

   Poista
 5. Ihan oikeat joulusukat!Katselin neulekaaviota ja päädyinkin opalmikoihin lapsenlapsen lahjasukissa, vaikutti niin työläältä. Pitäiskö opetella se ns. tikapuutekniikka, kun tuossa on aika pitkiäkin langanjuoksuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kieltämättä aika työläs neulottava, mutta lopputulos palkitsi sitten :) Tikapuutekniikka aivan varmasti auttaisi, mulla on se vielä opettelematta.

   Poista