Sivut

lauantai 5. joulukuuta 2020

5

 "Mutta pukki muistuttaa, että aina ei saa mitä haluaa" raikasi viime vuoden DNA:n joulumainoksessa. Kyseinen Antti Holman joululaulu oli lasten ja kyllä ihan itsenikin suosikki viime vuonna ja siihen liittyvä mainoskampanja oli mukavasti pikselistä, joten sehän suorastaan huusi pisteltäväksi ristipistoiksi.


ETENKIN, koska toissavuotinen DNA:n mainoskampanja on neulottuna tyynyksi. Sen tein siis viime vuonna (postaus siitä täällä). Ja kyllä, olen sentään DNA:n hyvin hyvin hyvin pitkäaikainen asiakas, joten ei tule mitään ristiriitaa sen suhteen sisustaa olohuoneensa heidän mainoksistaan revityillä jutuilla.


Nyt en tosiaan neulonut tyynyä, vaan tein ristipistotaulun. Aidakangasta ja muliinilankoja (ja kehys) löytyi varastoista valmiiksi, joten ihanasti ei tarvinnut hankkia mitään.


Ihan en koko mainosplakaattia saanut tehtyä, koska pikselit olivatkin eri kokoisia eri osissa ja siitä olisi tullut niin epämääräisen muotoinen, ettei standardikokoinen kehys olisi välttämättä sopinut. Lapset vähän nikottelivat, kun niin olennainen kaatunut joulukuusi jäi taulusta pois, mutta minusta se on kyllä tosi kiva näinkin.

Ja sanomahan se tärkein on, aina ei saa mitä haluaa.

12 kommenttia:

 1. Tämä sun kalenteri pistää kyllä hymyn huulille. Niin hauska ristipistotyö ja sanomakin ihan totisinta totta. :)

  VastaaPoista
 2. Mä taas tänäkin vuonna salaa toivoin sulta joulukalenteria. Sen sentään sain, vaikka kaikkea ei aina saakaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana taulu. Aina ei oikeasti saa mitä haluaa. Mutta tuossa hyllyllä kolmas oikealla olevassa kuvassa on jotain pientä isoa, mitä olet saanut! :) Se on mielestäni huipuin luukku ikinä näissä kalentereissasi ja on pitänyt kaivaa useamman kerran vuosien aikana esiin ja näyttää ihastuneille tutuille. Huippusukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan todella onnekas ja onnellinen, sillä tosiaan nuo sukkaan laitettavat pienet isot ovat asioita, joiden suhteen sain mitä halusin :)

   Poista
 4. Näinhän se on. Aikoinaan lapset sanoivat että sanon aina: Haluta voi, muttei kaikkea saa. Jännityksellä odottaa aina seuraavaa päivää. :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja ideoita, blogiasi on kiva seurata, kun sinulla on niin hulvattomia ideoita. Pitäisikö yrittää matkia tuota taulua, sopisi lastenlasten huoneeseen.

  VastaaPoista