Sivut

sunnuntai 13. joulukuuta 2020

13

Tämän vuoden joulukorttikuvassa tontut menivät metsään riippumaton kanssa. Sitä onkin tänä vuonna harrastettu aika paljon. Meillä oli ennestään yksi ja mies sai työpaikaltaan kesälahjaksi toisen. Siskoni oli myös hankkinut tälle vuodelle toisen riippumaton, joten kesällä ripustettiin useaan otteeseen neljä riippumattoa, vähemmän tappelua, enemmän rentoilua.


Vuosi vuodelta lähetän / muutoin toimitan vähemmän ja vähemmän kortteja, mutta en silti kokonaan ole valmis tästä hommasta luopumaan. Eniten päänvaivaa aiheuttaa kuitenkin ihmisten osoitteet, ei niinkään kiire, viitseliäisyys ja alati nouseva postimaksu.


Lähisuku kuitenkin kortin saa, osoitteetkin onneksi ovat pysynyeet vuosia stabiileina. Sekä naapuruston hyvän päivän tutut ja läheisemmät tyypit, kun voi vaan tipauttaa postiluukusta kyselemättä osoitteita.


Perinteisesti kortit olen teettänyt ifolorilla ja niin nytkin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä oikeat kortit on vaan ihania! Itse askartelin eilen loppuun ja kirjoitin, ihan vähän jäi kesken. Joinakin vuosina olen tehnyt kuvaamalla lapsia tai vaikka piparista taloamme.

    VastaaPoista
  2. Tein kortit ja piti kuvaamani ne. Tietenkin unohdin.Kerrankin kaikki kortit oli kuorissa jo perjantai-iltana.Ne osoitteet! päätin taas kerran laittaa ne heti talteen, kun tulevat/saan. Ehkä kuitenkin taas ensi vuonna joku tekstari lähtee.

    VastaaPoista