Sivut

tiistai 1. joulukuuta 2020

1

Langat, puikot, sukkaohje ja kahvipaketti saatu / Paulig

Marraskuu se sitten hujahti ilman blogipostauksia, mutta ei se mitään, se on joulukuu nyt ja sehän tarkoittaa sitä, että postausta pukkaa postauksen perään!

Joulukausi aloitetaan joulutyynyllä, johon tällä kertaa tuli inspiraatio Pauligin Juhla Mokka -kahvipaketista. Sain Pauligilta PR-lahjana ihanan paketin, missä oli neulekuvioinen Juhla Mokka -kahvipaketti, Novitan Juhla Mokan sävyistä 7 veljestä ja ohje heidän yhteistyövillasukkiin ja vieläpä loputkin tarvittavat sävyt ja puikot ja kaikki.


En lähtenyt kuitenkaan niitä kahvisukkia neulomaan, vaan halusin tehdä tyynyn ja tyynyn siis tein. Kaikki kuviot ovat siitä sukkaohjeesta kyllä. Tein kirjoneuleeseen ruskealla ne kohdat, mitkä ohjeessa oli toisen väristä punaista, koska mun makuun siinä oli liian heikko kontrasti tuon Juhla Mokka -sävyn kanssa. 


Itse en juo lainkaan kahvia ja ainut muoto, missä sitä muutenkaan käytän, on mokkapalat. Niinpä leivottiin rekvisiittamokkapaloja ja ihailtiin hetki tyynyä ennen kuin vein sen työpaikkani taukohuoneeseen. Sen kotikutoiseen tunnelmaan se sopii hyvin, siellä ei selkeästi ennenkään ole sisustussuunnittelijaa käytetty, joten tuskin häiritsee kenenkään esteettistä silmää.


On kyllä aivan ihanan sävyinen tuo lanka ja kahvipakettikin aivan mielettömän hieno. 


Tyynyn taustapuolen neuloin yksiväriseksi ruskealla ja sisällä on 45 x 45 cm sisustustyyny (ihan uutena ostin kaupasta).


Tämä oli kyllä ihana hyvän mielen projekti!

Ihanaa joulukuuta kaikille!

14 kommenttia: