Sivut

maanantai 8. lokakuuta 2018

Ryhmä Hau -synttärit

Saatiin viimein reilu kuukausi myöhässä pystyyn kuopuksen 3-vuotissynttärit lähisuvun ja aikuisystävien kesken. Tytär toivoi teemaksi yllätys yllätys, Ryhmä Haun.


Vuosien kokemuksella teema kuin teema on helppo järkätä. Näissä alkaa selkeästi toistuun tietyt elementit, millä väkertää juttuja aiheeseen kuin aiheeseen. Ensinnäkin kaikkien suosikki, eli mokkapalat muuttuu juhlaversioksi leipomalla se piirakkavuokaan ja tekemällä tupla-annoksen päällistä. Sitten karkit tai strösselit teeman mukaan ja se on siinä. Tähän löysin Ryhmä Hau -strösselisekoituksen (sisältäen luun muotoisia koristeita!!!) jostain juhlatarvikkeisiin erikoistuneesta nettikaupasta, mistä tilasin myös kakkukuvan, -kynttilän, kertakäyttöpöytäliinan yms härpäkettä.Toinen klassikko meidän juhlissa on muotoleikkurilla leikatuista ympyröistä ompelukoneella surautettu koristenauha. Lapset osaa itse käyttää leikkuria ja osallistuvat ompeluunkin mielellään, joten tämä on myös kivaa yhteistä askartelua.


Tämän toteutin ihan vain tulostamalla netistä mustavalkoisia ääriviivakuvia Ryhmä Hau -hahmoista värillisille papereille.


Pipareita leivottiin tassun ja luun muotoisilla piparimuoteilla.


Lapsen Ryhmä Hau -vahtitorni valjastettiin tarjoiluastiaksi ja täytettiin se kettukarkeilla (no, melkein kuin koiria hei) ja kaupan lastenruokaosaston Ryhmä Hau -naposteltavilla, mitkä sopivat taaperoikäisen serkun herkuiksi.
Popcornit toimii aina.


Kolmoskynttilä on oikeasti vuosia vanha adventtikynttilä Ikeasta.
Olihan hulinat ja lapset todella innoissaan ja tyytyväisiä juhliin. 

8 kommenttia:

 1. Herzlichen Glückwünsch! Alles Gute♡

  VastaaPoista
 2. Taasen kivat teemajuhlat. HItsi ku ei oo pikkusia suvussa että vois järkätä/osallistua tommosiin kekkereihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten täytyy vain keksiä jokin aikuisten juhliin sopiva teema :)

   Poista
 3. Joko se pieni vauva täytti KOLME! Mutta kivat on olleet juhlat. Tuo Pup Corn sai hymyn huulille. On ilmeisesti joku ryhmä Hau -juttu? En tunne heitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo täytti! :) Pup corn tulee ihan vaan siitä, että on melkein kuin pop corn ja pup = koiranpentu ja sarjassa on aika paljon tuollaisia väännöksiä (hau-vaunu, hau-pädi). Ainakin suomennetussa versiossa, oletan että englanninkielisessäkin. Voisin hyvin kuvitella, että siellä voisi olla pup cornia :D

   Poista