Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2018

Halloween-askarteluja

Pidetään viime vuoden tapaan pihan lasten perheiden kanssa yhteiset halloweenjuhlat ulkona. Viime vuonna tein ensimmäistä kertaa ikinä kurpitsalyhdyn ja se oli niin kivaa, että tänä vuonna repäisin ja tein kaksi. Toista varten lapset piirsivät mallin paperille ja kaiversin mahdollisimman saman näköisen (oikealla puolen) ja toisesta tein omien mieltymyksieni mukaan pelottavan sijasta suloisen ja inspiraatio siihen ihan suoraan Muita Ihania -blogin edellisten vuosien kurpitsalyhdyistä.


Juhlat pidetään tosiaan ulkona, joten tein säänkestävän "viirinauhan" maitopurkeista leikatuista pahveista. Osa örkeistä meinaa väkisinkin kääntyä väärin päin, mutta ei se haittaa, niin kotikutoinen viritelmä on tämä muutenkin.


Viime vuodelta oli vielä tallella muumiolyhdyt, joista en silloin älynnyt ottaa kuvia päivännäöllä. Ne on tehty liimaamalla tyhien lasisten hillopurkkien ympärille sideharsoa ja silmät. Idea alunperin jostain Pinterestin syövereistä. Nääkin on tosi söpöjä!Vielä on onneksi aikaa, niin mahdollisesti tekaisen vielä jotain lisää ja naapurit toki tuovat myös jotain. En malta odottaa, viime vuonna ainakin oli tosi kiva tunnelma, vaikka vettä satoi koko ajan.
Tänä vuonna saattaa sataa lunta, mutta onneksi ehdin käydä kuvaamassa nämä vielä lokakuun lopun karuissa maisemissa.

Ja nyt suunnitteleen kakkapökälekakkua tai muuta tarjottavaksi vietävää teemaherkkua.

4 kommenttia:

  1. Yh! Tuo viimeinen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva idea ja hyvin onnistuneet koristeet. Kakkapökälekakku kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta nyt ymmärrän kun olen nähnyt kuvan ja kuullut tarveaineikset :)

    VastaaPoista