Sivut

maanantai 22. tammikuuta 2018

Sukat Novitan Nallen Pelto-sarjasta

Heti kun bongasin Novitan kevätuutuuksissa täplävärjätyt Nallet, ryntäsin kaupoille. Nimenomaan tämä Apila-sävy mielessäni. Heti sukat puikoille ja melkeinpä välittömästi taas muistin, miksi en hemmetti vieköön tämmöisistä langoista tykkää (ja silti aina hairahdan).


Aluksi täplät menevät ihanasti sikinsokin sekaisin ja sitten kun olet neulonut jo niin pitkään, ettei enää huvita purkaa, vaikka tulisi jotain vastoinkäymistä, alkaa ne perhanan täplät mennä kohdikkain. Vinoraidan vielä jotenkin kestäisi, mutta pystyraidoittuminen on sietämätöntä.


Näistä tuli kyllä ihan tosi rumat verrattuna siihen, mitä alunperin kuvittelin näistä tulevan. Olisihan se kyllä pitänyt arvata.


Malli: Perussukat Resori 1 n 1 kiertäen oikein, varressa ja jalkapöydän päällä 3 o 1 n -joustinta. Ranskalainen kantapää ja leveä nauhakavennus. Eli just tämmöset, mitä oon nyt tehnyt about miljoona paria viime aikoina.
Lanka: Novita Nalle Pelto ja Novita Nalle (tuo yksivärinen)
Puikot: 3 mm

14 kommenttia:

 1. Nämä uudet täplävärjätyt näyttää kerällä niiin ihkuilta, mutta juuri tän takia nää jäi kauppaan. Jos "kuvio" pysyis säännöllisen epäsäännöllisenä, tästä oikein kivat sukat. Tiiä sitte, miten käyttäytyy isommalla alalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi vaihteli suorallakin pätkällä niin paljon, ettei mene enää käsialavaihtelun piikkiin. Tuosta lienee mahdotonta saada tasaisen epätasaista.

   Poista
 2. Mulla on pienoinen viharakkaus-suhde novitaan. Sitä on niin vietävän helposti saatavilla ja novitan lehti tulee kotiin. Aina siinä on jokin malli tai väri, mikä houkuttelee. Mutta silti en ole tyytyväinen lankaan ja päädyn neuloessani ihmettelemään, että milloin opin olemaan ostamatta.
  https://muijaneuloo.wordpress.com/

  VastaaPoista
 3. Tämä ei liity tähän postaukseen, mutta kiitos siitä papuvuoan ohjeesta, siitä on tullut ihan suosikki :) Just nakkasin uuniin, kohta saa herkutella!

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo kuviot näyttää jotenkin hypnoottisilta. Kyllä minä laittaisin nämä jatkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään näitä roskiin heitä, mutta oletin että tulisi nätimmät.

   Poista
 5. Sama täällä! Just tänään ku kaupasta hain papuvuoan aineksia,aattelin et pitäis laittaa tänne kiitosta! Ite oon korvannu toisen chili sin carnen maustetulla tomaatti murskalla niin tulee myös hieman edullisemmaksi. Siis, kiitos Terhi, lisää vaan tällaisia helppouksia jakoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on valtavia ongelmia keksiä/löytää helppoja arkiruokia. Hyvä, jos papuvuoka on auttanut muitakin :)

   Poista
 6. Eikä kyllä ole rumat vaan nätit niistä tuli<3

  VastaaPoista
 7. No niin, missäs se papuvuoan resepti olikaan, nyt en löydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googletin "Hupsistarallaa papuvuoka", niin sieltähän se tupsahti. En minä itsekään muista, milloin siitä olen kirjoittanut :D Mutta tässä suora linkki.

   Poista