Sivut

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Chrysaetos joulukalenterihuivi

Ihan ei jouluaattona vielä voitu poseerata uuden joulukalenterihuivin kanssa, sillä jäin hommassa aika pahasti jälkeen ja huivi valmistui vasta nyt. No, sentään tammikuussa, eikä vasta ensi jouluna.Ohje: Heidi Alander: Chrysaetos, mikä tosiaan ilmestyi pätkä kerrallaan joulua odotellessa.
Lanka: Tukuwool fingering (värit: Kajo, Anga ja Taate)
Puikot: 5 mm eli kerrankin onnistuin tekeen huivin, mikä ei ole liian peltinen.Chrysaetos mitä ilmeisemmin on kotkan (se lintu) latinankielinen nimi ja sanaleikki mielessäni kävin huivin ja järkkärin kanssa Kotkassa (siis siellä kaupungissa), mutta niinhän se meni, että lopulta huivi kuvattiin kännykällä Vantaalla.


Ohjeesta poiketen, tein vielä jämistä lankatasselit kulmiin. Sopivat kuin nenä päähän!

Aika paljon jouluisemmat kuvat saatiin kuitenkin näin tammikuun lopussa, kuin mitä edellisen vuoden joulukalenterihuivin esittelyssä sen vuoden joulupäivänä.

15 kommenttia:

 1. Tykkään sun huivin väreistä todella paljon.•

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän jännitti, että onko liian suuri kontrasti ja onko liian possunpunainen, mutta ihan kiva tästä kyllä tuli :)

   Poista
 2. Tää on hieno! Ja tasselit kruunaa kyllä huivin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, kivat värit. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Kauniit värit ja tasselit sopivat tuohon huiviin ehdottomasti. Itse en tykkää mysteerihuiveista, kun pelottaa, jos en tykkää lopputuloksesta. T. Liisibet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskalsin tähän mysteeriin tarttua, sillä en uskonut tämän olevan mitenkään radikaalin erikoinen, vaan joku ihan peruskiva huivi, niin kuin olikin :)

   Poista
 5. Kaunis huivi! Täytyis itsekin ottaa haasteeksi tehdä aluevaltaus huiviosastolle! Oon tehnyt lähinnä sukkia, muutamat lapset ja muuta pientä sälää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla näissä huiveissa on se ongelma, että en oikeastaan juurikaan niitä käytä, ainakaan talvella kun takki on riittävä lämmittään yksistään. Silti näitä on kiva neuloa silloin tällöin :)

   Poista
 6. Upea huivi, tasselit on kirsikat kakun päällä! Mie niin tykkään tosta Tukun vaaleenpunasesta :)

  VastaaPoista
 7. Hauskat nuo tasselit ja kaunis huivi. Hmm... Ehkä minunkin pitäisi tehdä itselleni huivi.

  VastaaPoista
 8. Kaunis! Ja oikein hyvät värit! Mullakin on taatea yks vyyhti, ja mietitytti se väri, kun on vyyhdillä vähän likainen. Mut näyttää tosi kivalta!
  Saimi

  VastaaPoista