Sivut

torstai 21. joulukuuta 2017

21

Viime hetken joululahjavinkki!

Toivon mukaan mun mies ei lue mun blogia, ettei spoilaannu. Vaikka uskon hänen ehkä jo aavistavankin, että TAAS saa tällaisen, tämä kun alkaa jo oleen vähän perinne.En yleensä koe mitään ylitsepääsemättömiä vaikeuksia keksiä ihmisille joululahjoja, mutta siitä huolimatta luin kolme-neljä vuotta sitten jonkun (en enää yhtään muista kenen) bloggaajan laatiman listan "100 joululahjavinkkiä poikaystävälle" tai jotain sinnepäin. Kaikki ne 99 muuta kohtaa oli ihan että no joo, ei ehkä meille, mutta yksi kohta sieltä pomppasi heti toteutukseen: täysinäinen pussi irtokarkkeja!Sittemmin se on löytynyt mieheni joulupaketeista joka vuosi. Ensimmäisenä vuonna se tuntui olevan koko joulunviettoporukan lahjasaaliista selkeästi kadehdituin, ainakin jos miettii montako kertaa sieltä pussista käytiin joulupyhien aikana kerjäämässä namuja. Joten tänäkin vuonna, tällaisen reilun kilon säkin tuo joulupukki tullessaan. Yhtään suklaata sinne en perinteisesti ole laittanut, enkä laittanut nytkään. Sitä saa jouluna muutenkin.

10 kommenttia:

 1. Tuo olisi kyllä kiva lahja! Itse ostan monesti miehelle lahjaksi (jos en keksi muuta) tölkin olutta ja jotakin suolaista naposteltavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suolainen naposteltava on myös tosi kiva lahja :) Ja toki olutkin.

   Poista
 2. Hauska! Meillä olisi vaan turha, mies ei tykkää karkeista eikä niitä syö. Suklaa kyllä uppoaisi. Onneksi jokainen tuntee omansa ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä sinne pussiin laitettaisin Kingkongeja, väyrysennaamoja ja mustia veneitä. Mikä tuolla pussissa on se MUST?

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea!!! Huomenna kauppaan :)

  VastaaPoista