Sivut

tiistai 19. joulukuuta 2017

19

Päätin jo viime vuonna, että tänä vuonna en sitten osta enää joululehtiä, koska niissä ei vaan kertakaikkiaan ole mitään inspiroivaa. Ostin niitä silti, koska niin kovasti toivoin saavani niistä valtavasti inspiraatiota. No, en saanut. Mutta aivan älyttömän inspiraatiovalaistumisen sain sieltä Lohjan menneen ajan joulumarkkinoilta, joilta ostin lapsille tuliaisiksi poropiparitikkarit ja tajusin vasta kotona, kun lapset pyöritteli niitä suussaan, että ei hitsiläinen, sehän on tehty semmoisesta perus ihmismuotista!


Tämä on hyvin saattanut olla jossain joululehdessä tai vähintäänkin Pinterestissä, mutta multa on mennyt täysin kokonaan ohitse. Pakkohan niitä oli sitten itsekin tehdä, koska tosiaan alkuperäisistä ei ollut kuvaa ja kun huomasin niiden nerokkaan tekotavan, oli niistä jo syöty puolet. Omani eivät tietenkään ole yhtä hienoja, sillä olen maailman surkein pikeerillä koristelija, enkä edes muistanut enää tarkalleen, millaisia ne ostamani porot olivat.


Ihan hauskoja näistäkin kuitenkin tuli. Käytin kakkutikkareita varten ostamiani uudelleenkäytettäviä tikkarintikkuja eli jouduin liimaan ne jälkikäteen. Ne, mitä ostin, oli tehty puiseen grillitikkuun mikä oli tökätty pipariin jo taikinavaiheessa.


Mä oikeasti tykkään ihan tosi paljon tällaisista ideoista, missä on tehty jollain olemassaolevalla asialla jotain täysin uutta, ihan vain näkökulmaa vaihtamalla.

2 kommenttia: