Sivut

maanantai 4. joulukuuta 2017

4

Tilasin Aarrekidin syksyn mallistosta käpykangasta joulu mielessäni. Jostain syystä tuo kuosi on omaan silmään niin jouluinen, etten osaisi sitä ehkä mihinkään ei-jouluiseen käyttää. Ensin ajattelin pyjamaa, mutta lopulta kellohelmainen mekko ja rusettipanta tyttärelle veivät voiton.


Mekko on ommeltu samalla meiningillä, kuin aiemmin esittelemäni pupumekko. Eli lyhennetty paidan kaava ja siihen täysiympyrä, jossa paidan helman kokoinen reikä keskellä, helmaksi. Vähän lyhyempi tuli kuin edeltäjästään, joten sukkahousujen kanssa tällä ei kyllä ihmisten ilmoille lähdetä, vaan kaipaa kaveriksi legginssit. Helma nimittäin on korvissa samantien, kun vähän heilahtaa.Headwrap rusetilla on ihan vapaalla kädellä kankaasta saksittu ja sitten ommeltu, ilman mitään kaavoja. Siitä tuli tosi hieno! Tytär ensin ihmetteli sisällä pidettävää "pipoa", mutta tykästyi sittemmin rusettiin. Lähipiirissämme ei tätä muoti-ilmiötä oikein ymmärretä. Minusta se on kuitenkin aivan älyttömän söpö ja sopii hyvin vähätukkaiseen tyyliin.Jämäpalat kankaasta on jo aika hyvin käytetty nekin. Ekassa joulukalenteripostauksessa oli taskuja tästä kankaasta, myöhemmin näette tätä toisenlaisessa jouluisessa tilkkuprojektissa.

9 kommenttia:

 1. Onpa söpö! ❤️

  VastaaPoista
 2. Rusetti on tosi nätti myös. Ja ihana tuo kuosi, mustavalkoinen on vähän tyylikkäämmän jouluasun valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on kiva vaihtoehto jouluasuksi, ettei mene pelkäksi punaiseksi.

   Poista
 3. Neiti söpöilee :) Katsoin ensin, että alimmaisessa kuvassa kädestä löytyy huulipuna, mutta ei ehkä sentään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se huulipuna :D :D :D Kaiveli mun meikkipussia sen aikaa, että sain edes jonkinlaiset kuvat otettua. Onneksi ei ymmärtänyt tökätä sormeaan sinne tai pyörittää punaa esiin :D

   Poista
 4. Tuo kuosi on todella kiva ja sopii hyvin niin mekoksi kuin rusetiksikin. :)

  VastaaPoista