Sivut

tiistai 26. joulukuuta 2017

Novitan joulukalenterisukat 2017

Huh hei, sain kuin sainkin valmiiksi Novitan joulukalenterisukat, vaikka välillä näytti epätoivoiselta, kun en ehtinyt sen verran monimutkaista neuletta tekeen, kuin ehkä kerran viikossa, sillä se vaati täydellisen keskittymisen ja jonkin verran vireystilaa. Mukavaa oli kuitenkin itseään haastaa, sillä sukat ovat aivan älyttömän hienot! Harmikseni valitsin tuollaisen meleeratun harmaan langan, josta kuviot eivät erotu niin hyvin, kuin mitä esimerkiksi valkoisesta tai vähän vielä vaaleammasta harmaasta, kuin tämä. Ja etenkin harmittaa se, että en tehnyt omaan jalkaani sopivia, sillä todella mielelläni olisin nämä omiin jalkoihin nyt vetäissyt. 


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm

En kyllä pääse yli siitä, miten upeat nämä ovat. Ja että minäkin mukisematta neuloin kaiken maailman nyppylöitä ja palmikoita ja pitsejä, mysteerisukan hengessä. Luulen, että jos ohjeen olisin kokonaisuudessaan nähnyt etukäteen, en olisi hommaan mukaan lähtenyt. Joten hyvä näin! Ja nyt puikoille vaihteeksi jotain peruspertsaa!

6 kommenttia:

 1. Tein itsekin nuo sukat ja täsmälleen samaa mieltä: en olisi todellakaan noita tehnyt jos olisin ohjeen nähnyt kokonaan, mut nyt ne eivät tuntuneet pahalta kun sai tehdä vähän kerrallaan. Itsekin tein sukat lahjaksi, mutta ehkä pakko tehdä toiset, koska onhan noi nyt ihan mielettömän hienot!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näkyvät kaikki hienot erikoiset silmukat, valtava työ, ihailen tarmoasi. Irmeli

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Todella kaunis malli :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit! Itsekin tein sukat ja täytyy sanoa, ettei ollut helpoimmasta päästä näin ensikertalaiselle kohoneuleen kanssa. :) Nyt kuitenkin jo sormet syyhyää uuteen projektiin. Olisipa tammikuu-sukat... ;) Tässä minun kokemukset kalenterisukista: https://madebylauratee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Äskeiseen tuli vahingossa vajaa linkki, kalenterisukkani löytyvät siis linkistä https://madebylauratee.blogspot.fi/2018/01/kalenterisukat.html :)

  VastaaPoista