Sivut

sunnuntai 17. joulukuuta 2017

17

Yhteistyössä: NOSH / kangas saatu

Joulu ja uusi pyjama kuuluvat yhteen, jos multa kysytään! Tämä tosin ei jäänyt odottaan paketoimista, vaan se otettiin heti käyttöön. Joulupukki nimittäin tuo toisen yöpuvun, tarvetta kun on, mutta kaksi yökkäriä joulupukilta voisi olla vähän tylsä.


Meidän lapset eivät ole koskaan suostuneet käyttään peittoa, joten he eivät myöskään nuku millään kevyillä hepenillä. Pitkät hihat ja lahkeet siis kesät talvet, niin he tykkäävät unensa katsella.

Ompelin ihan perus paidan ja housun kaavoilla, molemmat taisivat olla Paapiin kaavakirjasta.Joulun välipäivinä ollaan perinteisesti hengattu yöpuvuissa vähän enemmänkin. Lapsi pienempänä hämmentyi valtavasti siitä, että yritin hänelle pukea ulos mentäessä toppapukua suoraan pyjaman päälle. Nykyisin moinen ei tuota enää ongelmaa. 

3 kommenttia:

 1. Jääkarhut lämmittävät nukkujaa, reipas pyjama. Meillä sängyssä pyörivät pysyivät lämpiminä paksun fleece haalarin kanssa. Hyvää adventtia! Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä itse asiassa hikoavat sängyn märäksi, jos laittaa sen peiton tai tätä enemmän muutenkaan vaatetta. Sukat joskus laitetaan :D

   Hyvää adventtia sinullekin!

   Poista
 2. Ihana pyjama, tuossa on varmasti ihana loikoilla välipäivinä! Hei nyt kun tuli mieleen niin osaatko vinkata sellaista ompelukirjaa, jossa olisi paljon lasten ja eritoten vauvojen vaatteiden peruskaavoja? Käsityölehtiä selatessa on mennyt jo hyvä tovi ja kirjaston käsityökirjoja selaillessa ei sopivaa tullut vastaan. Kankaat ja saumuri odottavat kovin vauhtiin pääsyä! Rauhallista sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista