Sivut

torstai 31. joulukuuta 2015

VUOSIKOOSTE 2015

Blogien vuosikoosteet. Niitä vihataan tai rakastetaan. Minä kuulun tuohon rakastajaporukkaan. On niin parasta kun lempiblogeissa julkaistaan uv:nä ihan törkeen iso pläjäys kuvia menneestä vuodesta. Mulla on ollut tapana tehdä näiden lisäksi kuukausikoosteita joissa ainakin tänä vuonna on vilahtanut myös blogissa ennen näkemättömiä kuvia (haha, instagramista) mutta tämä vuosisatsi on nyt ihan puhtaasti vain blogikuvia. Puhtaasti käytännöllisyyssyistä.

Alkuvuosi meni alkuraskauden synkissä vesissä joten tämä lähtee pääsiäiseltä. Ei noita raskausaikoja jaksa oikein tässä yhteydessä muistella, sen verran rankkaa hormonipaskamyrskyä ja lamauttavaa väsymystä oli suurin osa vuotta mutta onneksi siihen sekaan mahtui myös paljon huippuhetkiä arjessa ja juhlassa ja muutenkin kivat jutut auttoivat jaksamaan (ja kofeiini). Ja aivan helvetisti tein käsitöitä. Niiden tekeminen kun onnistuu keskellä yötä sohvan pohjaltakin, valtava henkireikä on tämä luovuus.Varmasti tähänastisen elämäni rankin vuosi mutta nyt se on ohi! Avoimin mielin uutta kohti, yhtään en tiedä mitä tämä uusi lapsiperhearki tuo tullessaan. Ja innolla odotan millainen persoona vauvasta muokkautuu! Ja että voiko uhmaikä enää tästä pahentua. Ja muuta jännää. Minulla on myös pitkä lista suunnitelmia ensi vuodelle blogin suhteen. Siis lähinnä käsitöitä ja retkiä ja tekemistä. Saas nähdä, saas nähdä!

Hyvää uutta vuotta 2016!

19 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta 2016! Ihanaa lukea suoran räiskyviä tekstejäsi ja ammentaa energiaa kaikista tekemisistäsi! Jatka samaan malliin, pysy juuri tuollaisena kuin olet. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmia kuvissa <3 Ehdoton lemppari on tuo kuva, missä pieni tyyppi on ihan ihoa vasten. Sun katse on niin onnellinen. Nuo hetket <3 Vaikka onhan sitä joka päivä onnellinen, vastasyntyneen kanssa se vaan on sitä erilaista ihananonnellista.

  Hyvää Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihana hetki :) Pidin vauvaa paidan alla koko päivän kun en vaan malttanut laittaa sänkyyn.

   kiitos :)

   Poista
 3. Kuulumme samaan kastiin, mie kans rakastan vuosikatsauksia! Ja tää siun olikin tavallsta muhkeampi, ihania kuvia kaikki (varsinkin ne missä oli vauva neuleissaan!). Tuottoisaa ja idearikasta käsityövuotta 2016, jatka samaan malliin! <3

  VastaaPoista
 4. Tää oli jotenkin hirmukiva kooste! :) Ihania kuvia. Pitäis itekin tehdä.

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää vuodelle 2016! Kaikin puolin tuottelias mennyt vuosi sinulla, kiitos kun jaat palasia siitä inspiraatioksi ja iloksi meille muillekin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kuvapläjäyksestä. Olen lukenut blogiasi koko vuoden, mutta en muistanut noita kaikkia. Idearikasta alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia!
  Vaikka itse en jaksa koosteita kasailla, niin niitä on kyllä mukava katsella ja ehdottomasti kuvista kasattuja :-)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa uutta vuotta sinulle! ♥ Ja sulla on muuten ihanat pisamat. :)

  VastaaPoista