Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2015

7

Polaroid-joulukuusi. Tein sen ensimäisen kerran vuonna 2012 ja sen jälkeen se onkin esiintynyt blogissa joka vuosi. Ja niin nytkin. Taas on teetetty jokunen kuva lisää ja itse asiassa kuvia on jo niin paljon että niistä saisi kaksi kuusta. Muutama vuosi vielä niin koko makuuhuoneen seinä muuttuu isoksi polaroid-joulukuusimetsäksi. Nyt tein vain yhden aika pienen.

Ehkä ensi vuonna jo lapsetkin ovat enemmän messissä valitsemassa kuvia. En kestä miten ihana perinne tämä on jo nyt ja miten ihana se tulee oleen jatkossakin! Joten kiitos sille jollekin jonka Pinterest-kuvista tämän alunperin bongasin.


Muokkaan kuvat Polaroideiksi Camerabag-nimisellä ohjelmalla mutta vastaavia on varmasti muitakin. Kuvat teetän Ifolorilla, siellä kun valitaan vain kuvan leveys ja pituus tulee kuvatiedoston perusteella. Kuvat ei makso paljo paskaakaan, ne ovat käytännössä melkein aina alennuksessa ja ne voi teettää puhelimellakin.

Joku olisi kuitenkin kysynyt.

7 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten ihania kuvia edelleen/taas! <3 Tuo on todellakin ihana perinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat vaan paranee vuosi vuodelta kun aluksi tuossa oli about kaikki vähänkään jouluun liittyvät mutta nyt on jo valikoimaa mistä napata ne ihanimmat :)

   Poista
 2. Ja Smartphotossa (http://www.smartphoto.fi/) saa ihan automaattisesti tilattua kuvistaan polaroid kuvia, jollonka niitä ei tarvii etukäteen käsitellä millään ohjelmalla polaroidien näköseksi :) Ite oon käyttäny tätä, kun tää on niin helppo! Ja kuvia voi tietysti kohdentaa siinä tilausvaiheessa niin, että siihen neliön sisään jää juuri se kohta, minkä haluat siitä kuvasta näkyvän :) (Eikä tää oo maksettu mainos, enkä oo kyseisessä lafkassa töissä, halusin vaan vinkata kun tuli mieleen :D) http://www.smartphoto.fi/tuotteet/valokuvat-julisteet-taskukirja/retro-kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaaan! :) Tuo on tosissaan ihan pirun näppärä systeemi saaha polaroidkuvia ;) Eikä nuokaa maksa iha hirveitä summia! toki nyt muutaman sentin enemmän ku normikuvat, mut kyl sitä on varmast valmis maksaa vähä ylimääräst et saa erityisempii kuvii :)

   Poista