Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Mummuntai 2015

Viime vuonna poika lanseerasi mummuntain, se päivä kun mummu tulee. Viime vuonna mummuntaina käytiin katsomassa Stockmannin joulunäyteikkunaa, nyt tehtiin keskiviikkona sama. (Korjaan nyt vielä että mummu käy kyllä täällä useasti vuodessa mutta keskityin nyt tähän joulumummuntaihin.)Ja sen lisäksi tänä vuonna mummuntaina aukesi myös Tuomaan markkinat Senaatintorilla ja siellä on taas se ilmainen karuselli jota vuosi sitten ajeltiin viimeisenä hoitovapaakeskiviikkona ja fiilisteltiin mennyttä osittaisen hoitovapaan vuotta. Tällä kertaa karusellissa ajellessa edessä on mahdollisesti vielä kokonainen vuosi lasten kanssa ihan 24/7. Mitä nyt tosin kerhopaikkaa ollaan toivottu saavamme esikoiselle.
Ja kiitos Elsan vinkistä, mekin vietettiin jokunen tovi Aarikan näyteikkunalla Espalla. Koska juna.

5 kommenttia:

 1. Ihana mummuntai!!! Jää varmasti lapsen mieleen tuollainen kohokohta :D - on teillä siellä pääkaupungissa upeita jouluikkunoita, näköjään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmannilla on aina upea näyteikkuna mutta osaa ne muutkin kyllä :)

   Poista
 2. Junista puheen ollen - näin tänään Turun Soitin Laineessa junapillin (tälläisen http://store.rebeccas.com/store/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MU879) ja sinä tulit tietysti mieleen :)

  VastaaPoista