Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2015

Lehmät sanoo muu ja kakkaa paljon

Onneksi mulla on tuo 3-vuotias otsikoiden keksijä! Jees, oltiin tänään Viikissä Valion järjestämässä tilaisuudessa katsomassa kun Helsingin yliopiston opetus- ja tutkimustilan lehmät pääsivät ensi kertaa laitumelle tälle kesälle. Vaikka itsekin olen niin maalta kotoisin kuin vaan voi olla, en ole ikinä livenä nähnyt sitä iloittelua kun lehmärouvat hyppivät ja iloitsevat tuolla tavoin (ei kyllä välity valokuvista) joten elämys oli tälle maalaisjuntillekin eikä pelkästään vantaalaiselle lapsellemme.


Nähtiin laitumella myös Valion rasvattoman maitopurkin kyljessä poseeraava leidi. Se kun asuu nimenomaan tuolla Viikin tilalla. 


Lehmäinnostus on nyt tartutettu lapseen, luulen että tänä kesänä saadaan jo vähän enemmän irti Fallkullasta ja Haltialasta kuin viime vuonna.

12 kommenttia:

 1. Ai vitsit, taisitte seistä meidän vieressä.😃 Ihailin salaa noita sun kenkiä!

  VastaaPoista
 2. Harmittaa kun ei ehditty paikalle! Mä oon maitotilallisten tyttö, joten laitumelle laskeminen oli joka kevään juttu, samoin kuin hiehojen opettaminen pellolle (vietiin niitä pellolla naruis niin pitkään et tajusivat aitojen pointin). Ens vuonna kyllä mekin tullaan kattomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpäs ole tuotakaan tiennyt/tullut ajatelleeksi että niille pitää opettaa aitojen merkitys :D

   Poista
 3. Voi, enpä tiennyt tuollaisesta tapahtumasta. Mitenköhän sen muistaisi vuoden päästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Metro-lehdessä tuota mainostettiin useampana päivänä tällä viikolla :)

   Poista
 4. Mahtavia lehmäkuvia, mun lemppari on ehdottomasti tuo yksi lehmä, joka katsoo kameraan hyvin epäilevästi. Täytyy sanoa, että olen kyllä vähän katkera Valiolle, kun ne poistivat jo monta vuotta sitten laktoosittomien maitojen purkeista lehmänkuvat. Mistä intolerantikot nyt tietää että mistä se maito tulee??

  VastaaPoista
 5. Kyllä lehmien riemu välittyy noista kuvista, niillä näyttää olevan hauskaa. Kiva, että tuollaisia tilaisuuksia järjestetään kaupunkilaisten iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva idea järkätä tämmöinen tapahtuma, pointsit Valiolle! :)

   Poista
 6. Tähän törmäsin facebookissa (tai siis siihen videoon Viikistä) ja heti tulit sinä mieleen. Tuon videon myötä kyllä ilo välittyy tännekin asti, ei voi tulla kuin hyvälle mielelle.

  https://www.facebook.com/valionsivu

  Vai oliskohan tässä suora linkki videoon

  https://www.facebook.com/valionsivu/videos/vb.493464655570/10155578724325571/?type=2&theater

  VastaaPoista