Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Kristiinankaupunki

Kesälomaviikko mummulassa, niin paljon olin etukäteen ajatellut että missä kaikkialla olisi kiva käydä jne mutta täällä on ollut kauhea myrsky ja itselläni flunssa joten oman pihan traktoreita ollaan sitten lähinnä ihmetelty. Kun myrsky viimein muutaman päivän jälkeen loppui ja vain tihkusade oli jäljellä, suunnattiin auton nokka kohti Kristiinankaupunkia. Ihanan idyllinen ja suloinen pikkupaikkakunta Pohjanmaan rannikolla.

Sateen vuoksi kamera viihtyi enimmäkseen laukun suojassa. Ja kun ei älytty ottaa rattaita mukaan niin oli ihan täysi työ pitää lapsi hengissä noilla pikkukujilla joissa ei tietenkään ole kevyenliikenteenväylää mutta autot ajaa yllättävän lujaa.


Nippelitietona muuten että Kristiinankaupunki on Suomen pisin kunnan nimi.


Käytiin Kristiinankaupungissa (tai siis Kristiinassa kuten meilläpäin sanotaan), viimeksi kuusi vuotta sitten. Miten siitä on jo niin kauan aikaa? Silloin oli kova juttu neulegraffitit, nyt näillä retkillä logataan geokätköjä. Tämä kuva sieltä kuuden vuoden takaa, ei jaksettu ottaa uutta vaikka tämä edelleen nauratti :D


12 kommenttia:

 1. Tuo kissanpiiskaajan katu on itsellänikin pistänyt silmään :D hui!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa joku kerta tulla kun kesän alussa järjestetään Avoimet portit-tapahtuma ; ) Vaikka olen melkein ikäni ihan Kristiinan kupeessa asunut, niin oli kyllä todella antoisaa viime vuonna käydä ekaa kertaa tutustumassa minkälaista elämää sieltä porttien ja aitojen toiselta puolelta löytyy, oli kyllä ihan kotiseutumatkailua parhaimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä hienoa jos joskus sattuu oleen niihin aikoihin mestoilla, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Jäätävä tiennimi! :D

  ps. Täältä löytyy Paska-Avenue

  VastaaPoista
 4. Hmmm...olet siis samalta suunnalta kotoisin kuin minäkin. Nyt en ole käynyt Kristiinassa pitkään aikaan, vuosiin. Pitäisi varmaan, onhan ne kapeat kadut aika huikeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, meiltä ei kovin pitkä matka Kristiinaan ole mutta ei vaan ole juurikaan tullut käytyä, lapsuuden jälkeen tosiaan kahdesti :D On vähän semmosella suunnalla ettei sinne mitään varsinaista asiaa koskaan ole paitsi huviretkeily :)

   Poista
 5. Oon täällä koittanu kauan aikaa arvailla että mistähänpäin e-pohjanmaata sä olet kotoisin jos häät Kurikassa ja nyt Kristiinassa ja Kauhajoen kylttiäki olen jossain sun postauksessa nähnyt... Heh :D Tuo kissanpiiskaajankatu on kyllä legendaarinen, itekkin sille muutamaan otteeseen naureskellu kun Kristiinassa piipahtanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa olen E-pohjanmaan rajan toiselta puolen, sieltä H:lla alkavalta paikkakunnalta ;)

   Poista
  2. Siis Pohjois-Satakunnan puolelta. En oo kirjoittanut sitä kunnan nimeä kun en halua että sitä googlettamalla päätyy tänne xD xD xD

   Poista
  3. AHAAAA! Mysteeri selvisi, kiitoksia :DD Joo toi on ihan fiksusti ajateltu, google on ovela..

   Poista