Sivut

torstai 7. toukokuuta 2015

Karkkipäivä

Ollaan jo parin vuoden ajan saatu (blogin kautta) Cloetan uutuustuotenäytteet postitse ja nämä on kyllä hartaudella odotettuja paketteja joka kerta. Hain lapsen päiväkodista ja kerroin että mennään postista hakeen karkkipakettia niin ei paljoa seuralainen poukkoillut polulta sivuun. Fiilisteli vielä että avataan paketti taloyhtiön grillipaikalla ja niinhän me sitten tehtiin ja saatiin seuraakin.


Lapsi oli tietenkin liekeissä hedelmäkarkeista, oli uutta TV Mixiä (romance) ja Hyvää makumaasta (metsän herkut ja puutarhan parhaat), itse tietty näin julkisesti myönnän maistaneeni vain näitä sokerittomia Läkeroleja.


Mutta jos en olisi raskaana, uskon että tuo lakritsivadelma Sprinkle -suklaalevy ei olisi montaa minuuttia nähnyt ja se syy oikeastaan, miksi blogiin asti näistä nyt hehkutan, on nuo AllSorts-patukat. Siis ne kolmikerroksiset "englannin lakritsit" venytettynä patukaksi. Mikä innovaatio!!! Ne on oikeesti tosi hyviä mutta kokonainen pussi on aina vähän liikaa joten nämä patukat on just sitä mitä olen tietämättäni aina kaivannut. Nyt tiedän mitä vedän heti kun istukka on saatu irti (tunnustan: söin jo yhden). Mukana tulleessa saatekirjeessä käytettiin näiden esittelyssä termiä "varttuneempien suosikki". No niin, olen siis virallisesti vanha :D


Jees, nyt on taas purkkavarastotkin täydennetty, kiitos paljon jälleen kerran Cloetta!


12 kommenttia:

 1. Ei oo kyl hetkeen kehitetty mitään noin hienoa kuin toi enkkulakupatukka!! Mää niin hamstraan noita kaapit täyteen, jos selviän huomisesta sokerilitkun lipityksestä ilman radi tuomiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se tuomio ei tule heti niin ehtii vetään pari patukkaa :D Mä uskalsin soittaa ja kysyä tulokset vasta viikon päästä litkun lipityksestä.

   Poista
 2. Oih mikä herkkupaketti! Kummasti alkoi tehdä mieli enkkulakua. Tulisikohan vielä joskus patukan muodossa lemppareitani siitä sekoituksesta, niitä kookospyörylöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keltainen noista patukoista on kookospatukka! En nyt ihan 100 % varma ole mutta olettaisin että se on vähän niinku se keltainen pyörylä siitä sekoituksesta mutta vaan tehty tommoseen kulmikkaaseen kolmikerrosmuotoon.

   Poista
 3. No vitsit, kiitos vinkistä. Mä lähden heti karkkihyllylle päivystämään enkunlakupatikoita. Ihan parasta!! - No mä oon oikeastikin jo ihan varttunut :D!

  VastaaPoista
 4. Saako noita enkkulakupatukoita jo kaupasta? Noitahan voisi lähetellä britteihin kaverille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lähi-citymarketissa oli jo about kaikki nää Cloetan uutuudet kun nopeesti vilkaisin.

   Poista
 5. Näin kaupassa noita patukoita mutta ei tajunnut millaisia ne on. Kiva kun näytit, nyt tiedän mitä ne on ja täytyy ostaa joku karkkipäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niistä ei kyllä pelkän kuoren perusteella välttämättä tajua että mitä ovat.

   Poista
 6. Mäkin haluun Cloettan paketin!!!!! :O
  Noi enkkulakut on pakko ostaa heti kun kaupassa näen. Slurps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä huikeita paketteja! Vaikka ei se niin paljoa maksaisi kaupasta ostaa mutta paketti on aina paketti :D

   Poista