Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Virkkuri 2

Johan tätä Virkkurin jatko-osaa on vuosi odotettu! Eli heti siitä lähtien kun ensimmäinen ilmestyi. Ostin omani tänään paikallisesta kirjakaupasta ja kun pääsin kotiin, tuntui etten malta edes avata, niin täpinöissäni olin jo etukäteen. Ja kun viimein uskalsin, niin ei voinut kuin huokaista ihastuksesta! IHANA!


Kaikki nuo kuviot!!!


En ollut muuten tajunnut että virkattuihin koreihin voi laittaa tarkoitukseen kuuluvan metallivanteen pohjaan ja yläreunaan.


Omia lemppareitani on ehdottomasti ihastuttavat tonkka ja sanko!Ja pallokas-matto


Miten hienon virkatusta kassista saakaan kun lisää kankaisen pohjan ja nahkaremmit! Niin kuin ei hieno olisi jo muutenkin mutta näin siitä tulee kertakaikkiaan täydellinen.
Kirja on upea! Ja aivan mielettömän upeata on myös se (tämä ei ole maksettu mainos vaan olen ihan aidosti innoissani) että Suomen Lanka Oy, jonka kanssa olen itsekin tehnyt yhteistyötä, on tehnyt Molla Millsin kanssa Molla Kalalangan neljässä värissä. Jos ette ole vielä kuulleet/nähneet niin äkkiä katsomaan joko Suomen Langan tai Molla Millsin sivuilta.

VAU!

Menipä hehkuttamiseksi!

15 kommenttia:

 1. Kaiken lisäksi Molla itse on hurmaava tyyppi :) Hän vieraili Järvenpäässä Lentävässä Lapasessa jokin aika sitten ja veti maitotonkkakurssin. Huomenna hänet voi bongata Arabian kirjastosta. Elokuussa hän vierailee jälleen Lentävässä Lapasessa Järvenpäässä ja jokin kurssi silloinkin tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!!!! Hitsit kun mun piti mennä huomenna Arabian kirjastoon mutta en saanutkaan lapsenvahtihommia järjestettyä. Lapsen kanssa on turha lähteä kun ei se jaksa keskittyä.

   Poista
 2. Ohoh, miten hienoja töitä! Mua miellytti toi kassi sekä sanko!! Täytynee hankkia Tyttärelle, hän kun on blogimme virkkaaja :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo täpinätunne on niin mahtava! Mulle ei ehkä tulisi sitä virkkuukirjasta, mutta jostain muista kirjoista (esim ne ruotsalaiset detaljier hemma-kirjat kodeista ja puutarhoista) tulee!

  VastaaPoista
 4. Voihan nenä. Minä jo päätin, että en ole ollenkaan innostunut. Että liian graafista ja trendikästä ja valivali. Sitten eksyin ihmettelemään Ravelryssä muiden Virkkuri-innostusta ja kieltämättä tuo siisti kirjovairkkaus tekniikkana rupesi kiinnostamaan ja nyt sun postauksen jälkeen... Ei hemmetti. Pitikö mennä kauppaan? Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Tää on kyllä niin must have! En mäkään noista kaikista graafisista jutuista syty mutta hiton inspiroiva opus tää on!!!

   Poista
 5. Vaikuttaa hyvältä! Itse en ole saanut ensimmäistäkään osaa käsiini, kun se on kokoajan varattuna ollut kirjastossa (eihän niitä tietystikään voi varata itse ;)), ja täällä meilläpäin ei ole kirjakaupassa ollut! Tätäpä pitää lähteä netistä metsästään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin sekaisin nyt tästä toisesta että melkein väittäisin tätä paremmaksi kuin ekaa. Se eka oli niin perusopus, tässä on jo haastetta.

   Poista
 6. Voi vitsi, huomenna kirjakauppaan... Ihania!

  VastaaPoista
 7. Sain vasta joululahjaksi sen ekan, joten tuli aika äkkiä että näitä on jo toinenkin :)
  Näyttää kyllä niiiiin hyvältä, pakko mennä ainakin hiplaa tota kauppaan.

  VastaaPoista
 8. Hei tollasen vanteenhan vois varmaan vääntää kans jostai rautalankahenkarista!

  VastaaPoista