Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Junibacken ja tuliaiset

Viime viikonlopun Tukholman reissullamme käytiin tietenkin myös Junibackenissa. Päiväunien päättymistä odotellessa olikin hyvä ottaa pakolliset poseeraukset, pysyipä ainakin malli paikoillaan.
Olen käynyt siellä ennen vain aikuisporukalla ja olikin vähän paniikki nyt kun poika meni paikkoihin joihin aikuinen ei mahdu perässä eikä niihin edes nähnyt sisälle. Hui kamalaa, ens kerralla (mikäli lapsi on edelleen vain noin 2-vuotias) taidetaan mennä suosiolla suoraan sinne Peppi Pitkätossun taloon! Siellä saikin ihan rauhassa leikkiä kun kaikki muut katsoivat vieressä olevaa teatteriesitystä mikä ei meidän taaperoa kiinnostanut lainkaan (niin no, ruotsiksi).
Eikä varmaan vaikea arvata että Huvikumpu on kovasti itsenikin mieleen.
En ostanut reissulta muuta kuin kaksi asiaa (no siis laivakarkkien lisäksi) ja nekin molemmat Junibackenin kirjakaupasta. Olen metsästänyt kivoja kirjapäätyjä jo jonkin aikaa pojan huoneeseen ja tuolla tärppäsi! Muumipeikot ei ehkä muuten olisi ihan ykkösenä ollut listalla mutta paremman puutteessa nämä on oikein mainiot! Pahvikirjat ovat siis olohuoneessa mutta olen vienyt joitain paperisivuisia jo jäbän huoneeseen.
Toinen asia on Peppi-keittiöpyyhe tänne oman elämäni Huvikumpuun. Jep, nuo keittiön laatikot… huoh.


Silloin kun ensimmäisen kerran kun kävin Junibackenissa, kävin samalla reissulla myös Uppsalassa Pelle Svanslös Husetissa. Kun sain lapsen, etukäteen jo fiilistelin että mennään sinne sitten kun lapsi on sopivassa iässä. Mutta voi kurjuus, se on jouduttu sulkemaan taloudellisten vaikeuksien vuoksi

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat ostokset! :) Ihana nähdä kuvia Junibackenilta. Minulla oli sinne monena kesänä vuosikortti ollessani kesätöissä Tukholmassa.

    VastaaPoista