Sivut

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

R-collection Designmuseossa

Se on jännä juttu että kun kuulee että jokin mielenkiintoinen näyttely on avautumassa johonkin museoon, kauheella riemulla odottaa että se aukeaisi ja sitten lopulta kuitenkin jaksaa vaivautua paikalle vasta viimeisinä mahdollisina hetkinä. Tällä kertaa luulin taas että kävi niin mutta olin väärässä! R-collection -näyttely on Designmuseossa 25.5.2014 asti.

Kuten tuossa taannoisessa lippapipopostauksessakin kävi ilmi, tykkään R-collectionin anorakeista ja käytän omaani hyvin ahkerasti ja jäbällekin olen kirppareilta niitä kerännyt kyytiin aina kun on löytynyt hyvään hintaan. Innostus juontaa alunperin siihen kun 1990-luvun alussa pienenä partiolaisena ihailin niitä isoja partiolaisia joilla kaikilla oli tollaset anorakit ja Fjällräven Kånken -reput. Mutta onhan ne tosi hienot takit muutenkin! Tässä näyttelyssä oli tosiaan myös partiolaiset muistettu! Meidän lippukunnassa ei kyllä ollut tapana anorakkeihin merkkejä kiinnittää vaikka niihin lippukunnan logo painettuna olikin.







Tulin tosi hyvälle tuulelle näyttelystä mutta lopulta kaikkein parasta kuitenkin oli se että museon kaupassa myytiin R-collection -kangaskasseja joissa on anorakkitasku!!!!!!!!!! (Saa varmaan kyllä R-collectionin omastakin liikkeestä mutta en ole nyt tullut siellä käyneeksi.) Oli paljon eri värisiä mutta keltainen on mun lemppari joten päädyin siihen. Ostin siskolleni vihreän kiitokseksi jälleen kerran lapsenvahtipalveluista. On ylläri kunnes lukee täältä, heh :D

3 kommenttia:

  1. Oi, tuo näyttely pitää käydä tsekkaamassa! Mistä lippukunnasta olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä! :) Honkahukat on entinen lippukuntani (Satakunnan partiolaiset). En tiedä onko se enää toiminnassa.

      Poista
  2. Voi onpahan ollut kiva näyttely! Minäkin taas lapsuusvuosien jälkeen hommasin nimittäin omani :)

    Tuolta voit lukaista jos kiinnostaa: http://myttyra.blogspot.fi/2014/07/r-collections-t-u-l-e-e-t-a-s-kera.html

    VastaaPoista