Sivut

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste

Anniina haastoi blogissaan minut arkikuvahaasteeseen. Tämähän on kiertänyt niin Instagrammissa kuin Facebookissakin ja sai minut kyllä kovasti miettimään että mitä annettavaa mulla tähän on kun muutenkin jaan arkeani niin ahkerasti! Mutta pidän tästä arkikuvahaasteilmiöstä sillä semmoisetkin kaverit joiden nykyarjesta ei kyllä käytännössä tiedä yhtään mitään (eli ovat epäaktiivisia somettajia), ovat osallistuneet ja siinä on päässyt vähän kärryille että mitä heille kuuluu. Mutta tämmöselle aktiiviselle somehengaajalle tämä on vähän ongelmallista. Nämä seuraavat kuvat kun eivät oikeastaan eroa millään tavalla siitä mitä olisin todennäköisesti muutenkin kännykälläni tallentanut (suurin osa siis onkin muualla jo jaettu).

Mutta tässä siis kuitenkin tähän yhteen postaukseen koottuna viisi (tuhnuista) arkikuvaa viime päiviltä! Ihan sitä perus normiarkea mitä työpäivän jälkeen on. Pyykinpesukuvat jäi ottamatta ;)


6 kommenttia:

 1. Ei vitsi, katsoin ensin et syöt mämmiä :-) Makee idea painaa legopalikalla ja valmis työ iski silmiini heti, kun selasin sivua. Waude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mämmiä, yäk! :D :D Nyt on valmiista työstä jo oma postaus! :) On kyl hieno!

   Poista
 2. Hauska idea tuo legopalikalla painaminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin olen siihen törmännyt Pinterestissä :) Yhet housut olen aiemmin samalla tekniikalla koristellut, on kyllä hauska :)

   Poista
 3. Kolmas kuva näyttää kovin tutulta arkipuuhalta, nimim. Addiktioni on hyvät sarjat (mm. Klikkaa mua) läppärin kautta jotain samalla kutoen :D

  Hmm... Instassa tämän tein jo aiemmin, fb:ssä skippasin koko jutun, mutta blogin puolella vois kyllä vielä harkita samoilla "säännöillä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klikkaa mua on kyllä hyvä! Taitaa tällä hetkellä olla ainut sarja mitä seuraan.

   Poista