Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Naamiaisasu lapselle vapuksi

(Vaihdoin tähän päivännäöllä otetut kuvat mutta silittänyt en vieläkään!)

Koska olen aivan keltanokka päiväkotiin liittyvissä asioissa, en ollut ollenkaan tajunnut etukäteen varautua siihen että siellä on vappujuhlat jonne voi pukeutua. Kun asiasta viimein sain tietää, alkoi tietenkin hillitön stressaaminen puvusta vaikka kesken kaiken vouhottamisen tajusin ettei poika välttämättä edes ole menossa vappuaattona tarhaan! Kuitenkin kun sen ajatus mieleeni välähti, en voinut enää olla toteuttamatta. Tai no, melkein kyllä koska tietenkin kaikilla viime tingassa kauheella tohinalla aloitetuilla projekteilla on tapana mennä jollain tavoin pieleen mutta kun tyypit näki keskeneräisen haalarin, tsempattiin mua kovasti tekeen se valmiiksi. Iltavuoroviikkona on tietenkin älyttömän hankala ommella mitään kun aikaa ei yksinkertaisesti ole (iltakympin jälkeen en huomaavaisuussyistä juurikaan ompele koska tässä kerrostalossa ei tunneta käsitettä "äänieristys"), mutta jollain ihmeen keinolla sain kun sainkin aivan sikanopeassa ajassa nyhjästyä tyhjästä asun!.Kyseessä on taaperon opiskelijahaalari ja tein sen lakanakankaasta ja tilkuista. Resori ja vetskari ovat uusia mutta ajattelin purkaa ne pois vapun jälkeen ja käyttää uudelleen myöhemmin. Silittämään en ruvennut tähän hätään.


Ensi vuonna sitten jotain mitä lapsi mahdollisesti silloin jo osaa itse toivoa. Nyt mennään vielä aikuishuumorilla! (Joskin sovitusvaiheessa tyyppi tykästyi haalareihinsa niin että oli menossa nukkumaan ne päällän. Ihan on vanhempiensa poika!) 

57 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno idea! Miten sulla noita loistavia ideoita riittääkin!! :-)

  VastaaPoista
 2. MIELETÖN!!!!! :) Ihan huippu, kyllä sinä kaikkea keksit! Mukavaa vappua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Super päheet!! Mistä mä äkkiä tekaisisin mun 7kk vanhalle tytölle samanlaiset?! Sulta tulee kyllä parhaimmat ideat.

  VastaaPoista
 4. Ihan huikee idis ja taatusti ainutlaatuinen :)

  VastaaPoista
 5. Itse olen haaveillut, että joku vuosi tekisin lapsilleni vappuasut. Nooh, meikäläisen ompelutaidoilla ei sellaista varmaan koskaan valmistu. Tänäkin vuonna tyydyttiin valmiisiin supersankareihin, joita saa lelukaupoista. ;) Pääasia kai kuitenkin, että lapset ovat aivan innoissaan, kun saavat maskit ja valmiit lihakset puvun mukana. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lapsen riemuhan se pääasia on! :) Kyllä mäkin sitten ostan lelukaupan tekomuskelipuvun kun alkaa semmoiseen kiinnostustaan osoittaa :)

   Poista
 6. :D Varmaan sadannen kerran, mutta mistä nää oikein keksit näin huiput ideat!? Ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaan tupsahti jostain kun angstasin että minkä puvun mä keksin! :D

   Poista
 7. Vielä päähän ylioppilaslakki. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti tehdä jokin tupsulakki tuohon kaveriksi (ei tosin mitään semmosta mikä jäljittelisi jotain oikeata) mutta en ehtinyt. Ylioppilaslakki on niin pyhä ettei semmosta sovi pitää ennen kuin on oikeesti ylioppinut :)

   Poista
 8. Mahtava idea :D Odottelinkin mitä keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Mä en tosiaan etukäteen yhtään osannut varautua tähän pukuhommaan :D

   Poista
 9. Ihan järjettömän hauska! Täällä koulun tietokoneluokassa kikattelen itsekseni! Mahtava ajatus ja toteutus! Mistä sulla noita ideoita riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hauska :D Ei varmaan lasten mielestä mut noh… xD

   Poista
 10. Päheet! (Ihanaa, että joku muukin käyttää sanaa pähee) Ja ihanan piristävä idea!

  VastaaPoista
 11. Huippu idea! Valkolakki päähän ja menoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tietää kuulemma huonoa onnea jos ylioppilaslakin laittaa päähän ennen virallisia tuloksia siitä että on päässyt kirjoituksista läpi joten ei oteta riskiä! Mäkään en aikoinaan ottanut! ;D

   Poista
 12. Huikkeen ihana haalari, päihittää miun haalarin pois tiekseen :D
  Hyvää vappua Hupsistarallaahan!

  VastaaPoista
 13. Ei vitsit miten hauska! Iski tähän insinöörin ihan kympilla! Huippuhauskaa vappua teille! :D

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että siitä tuli sen verran pieni ettei mahtunut ulkohaalarin päälle, oisi ollut cool tuolla ulkona oikeiden haalarityyppien seassa!

   Poista
 14. Tää on niin mahtava, todellakin ( todellakin todellakin) huikee idis! Ja mä kiellän sua ratkomasta resoreita pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla etten maltakaan! Päiväkodissa oli kaikkien ryhmien tädit käyneet ihastelemassa tätä "pikkuteekkaria" ja halusivat kuviakin :D

   Poista
 15. Oi miten hauska! Meidän pojalla on yksi body, jossa on tuollainen samanlainen akkuidea. :D Se jaksaa naurattaa, jätkä kun on melko energinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans nähnyt bodyn jossa ton tyyppinen kuva ja siitä sen tuohon keksinkin. Meillä on kans melkonen energiapommi tuo poika :)

   Poista
 16. Tämä on kyllä erihieno, vaikken oo haalariväkeä muutoin. Mutta tällaista haalaria mäkin suosisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin aikoinaan niin henkeen ja vereen haalari-ihminen että ehkä yritin tän projektin myötä elää vielä palasen entistä elämää xD

   Poista
 17. Ei nyt voi taas muuta sanoa kun: AIVAN LOISTAVA :)

  VastaaPoista
 18. Hauska idea! Ei ehkä muille lapsille aukea mutta lasten vanhemmille ainakin ja vappupiknikillä tää taitais olla hitti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei varmasti aukea lapsille mutta onneksi noin pienien lasten kanssa ei ole ihan niin justiinsa :) Ensi vuonna sitten jotain lapsien ymmärrettävissä olevaa :D Kaikki aikuiset ovat kyllä olleet tästä tohkeissaan!

   Poista
 19. Aivan mahtava idea, kun itsekin olen aikoinaan ollut viimeisen asti haalari-ihmisiä. Hyvää vappua! :)

  VastaaPoista
 20. Aivan huikee idis! Kyllä sulla nyt välähti oikein parhaimmalla mahdollisella tavalla!

  VastaaPoista
 21. aivan huikea! piti palata katsomaan vielä uudestaan ja näyttää teekkarimiehellekin että mille oon hihitellyt itsekseni koko vappuillan :)

  VastaaPoista
 22. Tää haalari on superhieno! Ja mua huvittaa eniten nuo akkumerkit, toisella virtaa ihan kunnolla ja toisella pahasti punasella :D Tuli tässä vaan mieleeni, että minähän tein silloin aikoinaan tän tenavan isille kerrastosta teräsmiesasun. Silloin ei vielä eletty nettiaikaa, joten s-logo kopioitiin lehden kuvasta ja muistaakseni toteutin huovasta leikkaamalla osat. Teiltä varmaan löytyy joku kuva jostain... Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se on sun tekemä? :) Oon kyllä nähnyt siitä kuvan, on hieno!!!

   Poista
 23. Harvoin kommentoin mihinkään... Mutta nyt on niiiiiiin mageet releet tehty pienelle miehelle, että pakko on kehaista! Wau. Wappu sujui varmasti hilpeästi hienossa haalarissa!

  VastaaPoista
 24. Kyllä, ihan sairaan hyvä idea!! Aivan loistava suorastaan :D

  VastaaPoista