Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Suffelihame

HYPOTEETTISTÄ:
Mamma- tai muotibloggaajalle lähetetään Suffeli-pöytäliina uusien suffelikeksinäytteiden mukana (okei, tai sitten näitä on jaettu jossain kampanjassa, en tiedä, kunhan spekuloin, itse asiassa FB:ssä on näitä arvottu kans, mutta bloggaajaoletus toimii tässä nyt parhaiten, sori). Bloggaaja myy pöytäliinansa vähin äänin kirpputorilla tekstillä "upouusi pöytäliina 5 e" josta käsityöbloggaaja, joka tunnistaa liinan heti ilmaiseksi suffelimainosliinaksi, kuitenkin sen intopiukeena ostaa koska kangas on paksu ja laadukkaan oloinen ja ihanasti vähän kiiltävä, (kuin prinsessasatujen kuninkaallinen hovikangas, oih!) värit on upeat ja Suffelit on muutenkin niin parhaita ikinä (varsinkin suffelipuffit, aaah!)

Käsityöbloggaaja ompelee suffelipöytäliinasta suffelihameen, esittelee sen blogissaan ja on tyytyväinen siitä miten kaikki voittivat:

1) Fazer sai näkyvyyttä suffelilleen kuten varmaan alunperin oli halunnutkin. (Koska pakkohan minun oli mainita tämän olevan suffelipöytäliina ettei kukaan vaan luule että olen kuvitellut ostaneeni jotain muuta kuin mainospöytäliinan.)

2) Alkuperäinen omistaja sai 5 euroa (miinus itsepalvelukirpputorin ottamat provikat) ja hyvän mielen siitä että joku hölmö maksoi 5 euroa hänen ilmaiseksi saadusta kangaspalastaan.

3) Käsityöbloggaaja sai halvalla hyvän hamekankaan eikä hänen tarvitse nolona kirjoittaa sitä lukijoita provosoivaa "blogin kautta saatu" -tekstiä koska maksoi mainoskankaansa itse.


(huom, paita menee rypylle, nuo kaikki eivät ole läskipoimuja)

win win win

39 kommenttia:

  1. höh, mullekki ois kelvannut keksien mukana tuommonen pöytäliina. Ja muuten, mä kyllä myyn blogin kautta saatua tavaraa kirppiksellä ihan hyvällä omatunnolla. Teen aika paljon duunia blogin eteen ja jos myyn jotain mitä oon saanut ilman kysymistä tarvinko, laitan sen kyllä kiertoon vaikka huutikseen, jos ei kaverit tarvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis herraisä, tottakai niitä saa myydä hyvällä omatunnolla! En tarkoittanut kirjoituksellani todellakaan etteikö saisi vaan nimenomaan päinvastoin että olin oikeesti iloinen kun löysin ton kankaan! Ja olen minäkin myynyt ns. blogin kautta saatua tavaraa, ei todellakaan ollut tarkoitus jeesustella tässä.

      Poista
  2. Ihana! Sitä kyllä vähän manailen, että nyt tekee mieli Suffelia. Tässä kun yrittää elää terveellisesti. Nimimerk. aamiaiseksi munkkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika! Teki niin mieli hameen kunniaksi ostaa suffeleita mutta maltoin mieleni jotta hame mahtuisi päälle jatkossakin :D

      Poista
  3. Vähänkö hieno, noi väritki on niin makeet! Mullekkin kelpaisi! :D Olen kateellinen... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin toivomaan että kirppareilta löytyisi enemmänkin suffeli-pöytäliinoja ja sit vaan surrur ompelukoneella! :)

      Poista
  4. Kyllä mun mielestä sun olis kuulunut ostaa Suffelia. Silelen "kuvaustarkoituksiin". Eihän sitä ole oikeesti pakko syödä...

    Mutta hieno hame! Simppelin, mutta kivan näköinen!

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oisin varmaan syöny ne jo matkalla kotiin ja joutunu kuvaan mekon pelkkien käärepapereitten kans ;D

      Poista
  5. Ihana hame! :) Ja tarvii ehkä kurvata kaupassa karkkihyllyn kautta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko varmaan munkin kaikesta huolimatta! Itse asiassa mua houkuttais nimenomaan ne suffelikeksit, vaikkeivät kuulemma maistukaan suffeleilta.

      Poista
  6. Mulle kelpais kanssa tuollainen kangaslöytö. Ja tietty ne suffelit kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä melkein toivon että löytäisin vielä toisen koska olisihan tuo pöytäliinanakin tosi hieno!!! :)

      Poista
  7. Mun mielestä tän tarinan voittaja oot sä! Koska sulle jäi käteen tästä mainoskampanjasta (?!) upea hame:-) Toivottavasti tajuavat vielä lähettää sulle (ja mulle kans;-)) pari pussia keksejä! Niitä on muuten kahta eri makua; ainakin vaniljat oli hyviä:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei koska en ommellut hametta kerjätäkseni keksejä tai muutenkaan huomiota Fazerilta vaan koska se kangas oli niin törkeen hieno!!!! :D :D

      Mä koitin äsken kauppareissulla bongata niitä keksejä mut ei ollut :(

      Poista
  8. Suffelikekseistä puuttui paras osa suffelista, eli se sitkeä kerros. :(

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana suffelihame!! Ja ne Suffelikeksit on aivan törkeen hyviä. Meillä ei ehtinyt se pussi homehtua yhtä ainoata päivää keittiön pöydällä kun se oli jo tyhjä. :DD <- toi on se kaksoisleuka joka tuli niitten keksien syömisen jälkeen!

    VastaaPoista
  10. I-HA-NA. Ja MUL-LE KANS!!! :) Mulla jää Suffelit nykyisin hyllyyn keliakian takia, mutta makua en voi koskaan unohtaa ja se maku justiinsa herahti kielelle kun ton hamekankaan näin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää siis fiilistellä suffelia toivomalla että jotain kautta saat käsiisi tuollaisen pöytäliinan :)

      Poista
  11. Aivan ylihieno! Ja nyt mäkin haluaisin oman suffeli-hameen, niin herkullinen! :D

    VastaaPoista
  12. Alko tekeen mieli Suffeleita.... Damn you!

    http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Meillä isäntä on vetäny jo kaks pussia niitä keksejä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä paha keksikateus koska meidän paskamarketeissa ei ole niitä vielä, ääääh! :D

      Poista
  14. Siis vähänkö HIENO! Oikea karkki ;)
    Mä en henk.koht. suffeleista välitä, mutta tuon liinan vuoksi voisin vaikka muutaman ostaakin... ;)

    VastaaPoista
  15. Mä tahdon tollaisen pussihameen kans! Jos ei Suffeli, niin joku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita on ihan älyttömän helppo tehdä, mullakin on viidestä eri kankaasta pussihame 8D

      Poista
  16. Siis
    A) suffeli puffi on parasta
    B) suffelin värit (tai siis käärepaperin) on ihanat, klassikko!
    C) todellakin kuninkaallinen hame!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!!!!!! :) :) Toi on oikeesti niin kuninkaallisen oloista kangasta että iltapuku tosta tarttis saada myös! :D

      Poista
  17. Pussihamekuume iski täälläkin. Kankaitahan on omissa varastoissa kuutiokaupalla, joten taidan töiden jälkeen vähän surautella. :)

    Vaan palauttaisivat kauppoihin sen Suffeli-riisisuklaan! Oli parasta riisisukulaatia ikuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij, surauttele ihmeessä :) Mä löysin tänään vihdoin ja viimein suffeli-keksejä, parhaillaan täs niillä itteeni lihotan :D

      Poista
  18. Moro.
    Huutikseen laitoin juuri omani Suffeli-liinan (hakusanalla Suffeli pöytäliina). Tietty postimaksut tulee päälle tai sitten voipi tulla ostonsa Lauttasaaresta noutamaan.
    Kivan hameen olet ommellut, mutta koska omalla kohdallani taitaa jäädä sekä liina että sen mahdollinen jatkojalostus käyttämättä, niin kiertoon siis kangas!

    t, Tuija

    VastaaPoista