Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Maja

Kevään hulluilta päiviltä hankittiin nojatuolin tilalle Fatboyn buggle-up ja itse oli eniten innoissani jättimäisestä pahvilaatikosta (vaikka onhan se fattiskin kiva) sillä maja oli mielessä! Ikkunat ja katon leikkasi mieheni ja tuli hieno! Ensin ajattelin askarrella katosta ns. ruohokaton mutta se sitten vaatisi melkeinpä koko mökin päällystämistä ja toisaalta, tuo on just hieno just noin! Ehkä koristeluja voi miettiä sitten jos tuo pysyy ehjänä tarpeeksi pitkään. Jäbä ei vielä ihan arvosta mutta eiköhän se pikkuhiljaa uskalla mennä mökkiin sisälle :)
17 kommenttia:

 1. Hieno! Näitä kuvia en uskalla lapsilleni näyttää. Herättäisi vain kateutta ja suurta tuskaa. Meillä kun alkaa olla talo täynnä tyhjiä pahvilaatikoita muuttoa varten. Ja niistä ei saa askarrella vielä mitään pitkään aikaan. Muutto kaiketi vasta juhannuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta muuton jälkeen onkin sitten paljon pahvimateriaalia, voi tehdä kokonaisen kaupungin! :)

   Poista
 2. Jukra mikä mökki!!! Minäkin olen aina ollut pahvilaatikoiden perään!!! Mitä kaikkea hienoa niistä saakaan ja lapset keksii loput! Nykyään ei vaan saa enää mistään kaupoista laatikoita ellei tilaa erikseen...pah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahvilaatikot on kyllä parhautta! :D Onneksi mä olen töissä teollisuudessa, jonne tulee paljon tavaraa pahvilaatikoissa, eli voin tarpeen tullen dyykata siellä :D

   Poista
 3. Ihan mahtavaa! Oon kateellinen nyt kyllä pikkujäbälle kun sai noin hienon majan! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä pojan kelpaa! Ei takuulla mene kauaa aikaa, kun hoksaa, kuinka kiva siellä on leikkiä kuurupiiloa ja muuta kivaa.

  VastaaPoista
 5. Hieno on! Mun kissat tykkäis tuommosesta, oiskohan se vähän hupsua askarrella niille tommonen... :D

  VastaaPoista
 6. Joko teillä on lapsi innostunut sormiväreistä? Kun alkaa sormivärit tai vaikka väriliidut kiinnostaa, niin anna sen maalata/piirtää majan seiniin. Meillä tytöt on ihan innoissaan, kun saa koristella majan itse.

  Vaikuttavan kokoinen maja kyllä.

  VastaaPoista
 7. Mahtava, tulee mieleen se kun meillä oli mun siskon kanssa askarreltu maja TV:n lodjusta (TV:t oli silloin kuvaputkiversioita niin laatikot oli aika valtavia), se oli ihan paras. Meillä oli se vaikka kuinka kauan ja vielä eteisessä (äiti varmaan tykkäs...)

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtava maja! :D Meille ostettiin eilen oksasilppuri ja sekin tuli suuressa pahvilaatikossa, josta Pikku-E innostui. Leikkasin laatikon kylkeen luukun (mallia koiranluukku) ja siellä laatikossa poika sitten leikkikin tyytyväisenä pitkään :D Ei kyllä voi sanoa että halvat on huvit, koska laatikon sisältö ei ollut sieltä halvimmasta päästä :D Niin ja meidän pojan laatikkomaja ei kyllä ole yhtään blogimateriaali ainesta, toisin kuin teidän taideteos :)

  VastaaPoista
 9. Mainio maja... eikä maksanu mittään!

  VastaaPoista