Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Instagram granny square

Ihan niin kuin kukaan tällasta tekisi/tarvisi mutta kirjotan nyt kuitenkin ohjeen kun sain äkillisien päähänpiston tällaisen virkata.

Huom! Värivaihdokset pitää tehdä kuten kirjovirkkauksessa yleensäkin, muuten tulee ruma.

Virkkaa tummalla langalla (okei, mustalla mutta mulla ei ollut mustaa, heh) 3 ketjusilmukkaa ja yhdistä lenkiksi.

1. kerros
3 kjs, 11 pylvästä renkaaseen, sulje piilosilmukalla.

2. kerros
3 kjs, 1 p, 2 p jokaiseen seuraavaan pylvääseen. Sulje kerros piilosilmukalla. (yht. 24 s) ÄLÄ KATKAISE LANKAA VIELÄ.

3. kerros
Ruskealla langalla 3 kjs, 1 p, 2 kjs, 2 p, 2 ½p, 2p, 2kjs, 2p, vaihda valkoiseen (kuljeta ruskeata mukana): 2 ½p,  2 p, 2 kjs, 2 p, 2 ½p, 2 p, 2 kjs, 2p, 2 ½p, sulje kerros piilosilmukalla.

4. kerros
Ruskealla (kuljeta valkoista mukana): 3 kjs, 1 p, vaihda mustaan: 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin (nyt voi katkaista mustan), ruskealla: 6 p, 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 2 p. Valkoisella (kuljeta ruskeata mukana) 4 p, 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 6 p, 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 4 p, sulje kerros piilosilmukalla.

5. kerros
Ruskealla (kuljeta valkoista mukana) 3 kjs, 3 p, 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 8 p, sinisellä 1 p, vihreällä 1 p, keltaisella 1 p kulmalenkkiin, punaisella 1 p kulmalenkkiin, jatka ruskealla: 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 4 p. Valkoisella: 6 p, 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 10 p, 2 p kulmalenkkiin, 2 kjs, 2 p kulmalenkkiin, 6 p, sulje kerros piilosilmukalla. Päättele.******

I'm going to make introductions in English to Ravelry soon, so please wait.

Koska Suomessa ei ole niin erikoisisoäidin neliö -hullua porukkaa kuin maailmalla :D

12 kommenttia:

 1. Musta on huutava vääryys että instagramia ei saa lumiaan. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa! Insagraph-sovellus ja sitten toimii :) Kuulemma. Maksaa tosin pari euroa.

   Poista
  2. Instagraph ei vaan tietääkseni tarjoa täyttä Instagram-toiminnallisuutta. Sillä voi ladata kuvia, mutta muiden käyttäjien seuraaminen ei onnistu. Jonkin verran on huhuja virallisen clientin tulosta, mutta vielä ei ole näkynyt.

   Poista
 2. Ooh mutta äkkiäkös suomalaisistakin kehittyy erikoisisoäidin neliö-hullua porukkaa. Varsinkin kun näkee näin hienoja esimerkkejä! Enhän ollut edes tajunnut että tällaisiakin voi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän! :D Onhan niitä vaikka mitä isoäidinneliöperiaatteella tehtyjä ihanuuksia olemassa! Tällaista en ollut nähnyt mutta nyt on sekin! :D

   Poista
 3. Oi miten ihana! Miullakin on Instagram, mut se on vähän epäkäytännöllisesti vaan tabletissa :( Kännykässä ois vähän helpompi ja tulis enemmän käytettyä. Näytän tyhmältä nörtiltä jos kuvaan tabletilla jotain :DD Ja se tuntuukin hölmöltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän saisin instagramin myös mun android-pokkarikameraan mutta oon laiska kun en ole jaksanut siihen mitään lisäherkkuja asentaa, kameraa käytän vaan enkä ikinä hyödynnä sitä nettiinpääsyominaisuutta. Nooh mut, kännykkäkuvat on kännykkäkuvia ja "oikeet" kuvat oikeita kuvia :)

   Poista
 4. Tollastahan olisi hauska käyttää isommassa työssäkin niin, että ottaisi siihen muitakin logoja mukaan. Esim. Facebook, skype, google tai mitä tahansa ;)
  Ja aivan mahtava blogi sulla! Vaikka olen jo hetken lukijana lojunut, niin ei ole tullut kirjoiteltua mitään ennen tätä :)Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, iPhone-torkkupeitto on käynyt mielessä mutta en tiedä että jaksanko edes aloittaa :D Tosin sitä en tekisi isoäidinneliöillä vaan kirjovirkkauksena/neuleena.

   Ja kiitos :)

   Poista
 5. Apua, sä et taida olla kehujenkalastaja, mutta saatat olla kyllä mun kakkosidoli peppipitkiksen jälkeen. Käyn täällä virkistäytymässä!

  -Annis

  VastaaPoista