Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

Ysmyt

Hii, parasta viime viikon Marimekon ystävämyynneissä oli ehdottomasti nämä kolmen euron ompelutarvikepussit! Ostin niitä kolme ja nyt on sit esim vetoketjuja!!!! Viime vuonna hamstrasin sieltä puoli-ilmasta resoria pussillisen. Parhautta!

Pukluharso kuvaustaustana ;D




31 kommenttia:

  1. Oi miten ihania! Viime vuonna tuhlasin tuolla ysmyssä niin paljon että tänä vuonna en uskaltanut mennä ja nyt kyllä vähän harmittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tuhlasin nyt niin paljon etten taida enää ikinä uskaltaa mennä :D :D :D No joo, kumminkin menen!

      Poista
  2. Ihanan värikästä!

    VastaaPoista
  3. Nuo punaiset napit on ihania! ♥

    VastaaPoista
  4. Ai nyt tuo ei tietty enää ookaan kusirätti vaan pukluharso, kun eksynyt SUN blogiin taustoille. Kivasti nostetta tuo konteksti, heh.
    Oli ihan pakko.

    Tiuhti

    VastaaPoista
  5. Ihanan värisiä vetoketjuja!
    Nappikauppaakin on kiva välillä tehdä. Itse löysin naapurustossa sijaitsevan Sininauhan kirpputorin käsityöverstaan puolelta mahtavan nappikaupan; kierrätykseen joutuneista vaatteista irroitettuja nappeja 10 sentin kappalehintaan.Ja ne oli vielä kaikki lajiteltu värien mukaan isoihin karkkirasioihin! Mikä taivas tälläiselle nappihamsterille!

    VastaaPoista
  6. Voi ei, miten älyttömän hienoja nuo punaiset napit ovat!

    Täällä muuten uusi lukija, olen kahlannut tässä viime viikkoina koko blogisi läpi ja totesin viimeistään sen levyhyllypostauksen kohdalla, että ei voi olla muuta kuin mahtityyppi se, jonka hyllystä löytyy Punk'n'roll ja Kuuma iskelmäparaati!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla parhailla tyypeillä on noi kyseiset cd:t!!!! :D :D

      Poista
  7. Ihanat napit!
    Puklurätti, pissarätti...whatever, mä käytän noita kotijuuston valmistuksessa :) kuka tarvii mihinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vaan yleisesti puhunut noista kusirätteinä (viitaten siihen että miksi helkkarissa ihmiset peittää niillä lastenvaunut ja kyseisestä puheenaiheesta nousee aina vähintään sota) niin heti tuli noottia kun käytinkin eri nimitystä :P

      Poista
  8. Aikoja sitten meidän Marimekolla myytiin noita tarvikepusseja myös. Silloin ne oli 2 e. Ostin pari pussia vetoketjuja ja yhden pussillisen isoja nappeja.
    Siskon mukana tilasin Herttoniemestä (ennen ysmyjä) sen resoripussin. Niitä oli siellä 3 kappaletta ja nyt jälkeenpäin harmittaa että olis pitäny pyytää sitä tuomaan ne kaikki 3. Siis 2 metriä resoria 4 eurolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi resorihomma on aivan helmi! Tunnetusti kun kangaskaupoissa ei saa palvelua ja on muutenkin jotenkin nihkeetä niin on aivan mahtavaa kun löytää helkkarin halvalla pussillisen eri värisiä resoreita Marimekolta! Ja vetskarit ja napitkin ja kaikki, aaah! :D

      Poista
  9. Mua edelleenkin harmittaa, kun hävin tuolla pääkaupunkiseudun ysmyssä joskus 10 vuotta sitten enkä ostanut silloin kasaa trikoota julmetun halvalla. Ois pitäny. Enkä ole nyt sitten edes käynyt täällä peräpohjolan ysmyssä ollenkaan, kun jotenkin tuntuu ettei sieltä varmastikaan löydä mitään noin ihanaa ja hyödyllistä, kun sie olet löytänyt. Eikä varmaankaan niitä kankaitakaan, mitä ne niitä tänne raahais.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo käynyt muissa tehtaanmyymälöissä kuin Helsingissä ja Rovaniemellä mutta veikkaisin kyllä ettei tosiaan muissa kuin Helsingissä ole niin julmetusti kaikkea mahtavaa! :D

      Poista
  10. Mä päätin että kierrän koko ysmyt kaukaa, vaan kuinkas sitten kävikään, kuutta eri kangasta löytyy kaapista ja uusi mekkokin tais tarttua mukaan. Ja parit sukkikset ja villasukat tyttöjen joulupaketteihin. Jep jep. Mutta siis vaatetuskankaat kympin metri, ja melko reilulla kädellä mittasivat, puolesta metristä metriin kaupanpäällistä kaikissa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on normaalistikin vaatetuskankaat halpoja niin nyt en ees jaksanut mennä jonottaan. Mutta vähän kyllä harmitti kun oli kaikki puuvillakankaatkin tosi halpoja enkä keksinyt mitään mitä tarvisin, siis what! Kumminkin sit tyyliin parin viikon päästä olen jo normaalihintaan jotain haluamassa, aaargh :D

      Poista
  11. Ja minä kuolaan sitten noiden vetoketjujen ja punaisten nappien perään ;-D

    VastaaPoista
  12. Punaiset napit ihastuttaa täälläkin!
    Hehe, tulit mulla useemman kerran tässä viime aikoina mieleen, kun töissä soi Nova ja ne mainosti siellä tätä ysmyä :D

    VastaaPoista
  13. Kävin tänään Marimekolla ja siellä oli iso kasa noita ompelutarvikepusseja edelleen! Hertsikassa siis. Ostinkin pari. Myös kangas-kilolaarissa oli melko hyvä tarjonta ysmyjen jäljiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu! Ääää, vähän syyhyttäis se kilolaari mutta ehkä nyt on pakko pitää vähän taukoa :D

      Poista
  14. Mullakin on pari kolme pussia erivärisiä resoreita ja varmaan lähemmäs kymmenen vuosien varrella ostettua vetskaripussia, viimeisimmissä oli mukana kans nappeja ja vyönsolkia yms. Ja onneks on ollut jemmassa, mm. vuosi sitten tarvitsin imetystyynynpäälliseen pitkää vetoketjua ja sellanen löytyi kätköistä, aika kallis olis sellanen pitkä hakea kaupasta... Nyt vaan oottelen sitä erään äitimuorin saumuria lainaan niin pääsisin tekemään. Mulla oottaa esim. ihania ivanahelsingin klubimyynnistä ostettuja maatuska- ja kissacollegekankaita, joista aattelin tehdä pöksyjä. Tällä hetkellä niin mahtavat Höön housut polvi- ja peppupaikoilla käytössä et pakko tehdä siitä kaava ja muutamat lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi resoripussit on aivan mielettömän hyviä, ketuttais aina lähtee ostaan erikseen kovaan hintaan jotain pientä pätkää milloin mitäkin väriä.

      Ja oi, ihania pöksyjä tulossa! :)

      Poista
  15. siis pakko kysyä..en oo pääkaupunki seudulta.. oon asunu siellä pari vuotta sitten ja käyn silloin tällöin moikkaamas sukulaisia ja kavereita..mutta niin asiaan.. eli siis mikä tää marimekon ystävämyynti juttu oikeen on? ja siis missä?tehtaanmyymäläs vai? ja milloin niitä oikeen on? sori paljo kysymyksiä..mut pakko päästä ens kerralla mukaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekon ystävämyynti on kahdesti vuodessa. Toinen on keväällä, toinen syksyllä ja ne on kaikissa Marimekon tehtaanmyymälöissä joista tosin tuo Helsingin Herttoniemessä sijaitseva on varmaan se isoin. Mulla on Marimekon kanta-asiakaskortti niin mulle tulee infot noista sähköpostiin. Mutta tiedottavat niistä kyllä lehdissäkin ja Facebookissakin oon nähnyt mainoksia mutta joskus tais ainakin olla esim Hesarissa mainos vasta samana päivänä (en oo ihan varma).

      Poista